Bărbatul Gemeni

Barbatul Gemeni este un musafir drag pentru orice familie. Este plin de viata, educat, sociabil, stie sa ridice moralul celor din jur si sa-i distreze.

Daca vei reusi sa ajungi la un acord si intelegere intelectuala cu barbatul Gemeni, nu va trebui sa-ti faci griji privind fidelitatea lui. Iti va ramane fidel cu trup si suflet. Spre deosebire de alte semne zodiacale, barbatul Gemeni este atras de femei foarte inteligente. Dupa parerea lui, femeia trebuie sa iasa in evidenta cu inteligenta ei, nu cu tinuta.

Datorita faptului ca barbatul Gemeni nu este posesiv, nu vei auzi niciodata suspiciuni sau reprosuri privind fidelitatea ta. Daca se va intampla sa auda ceva despre aventurile tale, in majoritatea cazurilor nu va baga in seama nimic.

Barbatii Gemeni deseori renunta la prietenii vechi si isi gasesc prieteni noi, si n-o fac din rautate, ci din nevoia continua de schimbari. Nu le pare rau pentru timpul pierdut, trecut. Barbatul Gemeni este foarte sociabil si nu suporta singuratatea. Daca ramane singur pentru mai mult timp, devine extrem de sensibil, uneori chiar plange. Daca iti doresti sa il cuceresti, nu il stresa, nu spera sa ai o relatie stabila si, cel mai important, fii o persoana interesanta.

De regula, barbatii din zodia Gemeni se insoara de mai multe ori, si cu cat mai tarziu se casatoresc, cu atat mai multe sanse exista ca aceasta casnicie sa dureze o viata.

In ceea ce priveste banii, barbatul Gemeni ba este uimitor de generos, cheltuieste mult pe lucruri inutile, ba este zgarcit. Dar in general, predomina generozitatea.

In majoritatea cazurilor, tatal Gemeni este un prieten pentru fiicele si fiii lui. Barbatul din zodia Gemeni va imbogati bagajul de cunostinte al copiiilor. Copiii ii povestesc despre problemele lor si ii spun secretele lor. Are o atitudine extrem de negativa fata de invataturi si predici, nu respecta cu sfintenie regulile de conduita, castigand astfel admiratia copiilor.

Dar in felul acesta, copiii devin cu timpul neascultatori. Tatii Gemeni isi pedepsesc foarte rar copiii, insa stiu sa raneasca prin vorba. Mai reci de felul lor, barbatii Gemeni evita afectiunea si tandretea, iar copilul are nevoie de acestea foarte mult. Putem spune ca barbatul Gemeni este un bun parinte, mai ales atunci cand copiii nu-i limiteaza libertatea si nu-l distrag atentia de la propriile interese sau ocupatii.