Bărbatul Pești

Barbatul Pesti este capabil in egala masura atat sa realizeze multe in viata, cat si sa nu reuseasca sa faca nimic, iar realizarile lui depind in mod direct de cat de perseverent este. Barbatii Pesti pot fi destul de neputinciosi. Unii nativi din aceasta zodie isi petrec uneori mult timp visand si rateaza astfel oportunitatile care apar in viata lor.

Sa vorbim despre barbatii Pesti capabili nu numai sa reflecteze, dar sa si actioneze. Un astfel de barbat este o alegere excelenta pentru orice femeie. Deseori, el lucreaza atat in timpul saptamanii, cat si in weekend si cand vine de la munca se apuca sa vorbeasca despre criza globala.

Barbatii Pesti inspira incredere, prin urmare prietenii deseori le spun secrete care pot fi si deprimante, si uimitoare. Pestii pastreaza cu sfintenie secretele altora, mai ales daca aceasta a fost intelegerea. Totusi, desi sunt destul de tacuti, vorbesc incet si isi analizeaza cu atentie fiecare vorba, printre nativii din aceasta zodie deseori se intalnesc si barfitori. Lumea deseori ii cauta pentru sfaturi sau recomandari, pentru ca barbatii Pesti stiu sa fie calmi si sa asculte omul cu atentie.

Barbatul Pesti este atat de bun cu oamenii din jur, incat macar din compasiune ar trebui sa-l aperi de prieteni si oameni stresanti. Un barbat din zodia Pesti poate fi ranit cu usurinta. Este probabil unul dintre cele mai neatente si dezorganizate semne din Zodiac.

Barbatul Pesti de obicei are incredere in iubita lui, dar si daca va avea ceva indoieli, nu iti vei da seama, pentru ca stie sa-si ascunda bine sentimentele. Daca esti geloasa, ar trebui sa nu-i arati acest lucru.

Barbatul Pesti este o adevarata mana cereasca pentru copiii lui. Se va juca cu ei in rolul unui personaj de basm, le va arata cum sa faca diverse trucuri acrobatice, ii va invata sa-si citeasca viitorul in palma etc. Fii sigura ca nu vei gasi un parinte mai minunat printre reprezentantii altor zodii.

Cu barbatul Pesti trebuie sa fii tandra si afectuoasa, trebuie sa-i sustii aspiratiile si in nici un caz sa nu-l fortezi sa renunte la ceea ce-si doreste. Barbatul Pesti nu te va ierta pentru asta. Depune toate eforturile necesare pentru a-i realiza visurile.