Bărbatul Rac

Barbatul Rac nu face parte din persoanele care isi impartasesc gandurile cu un strain. Putini prieteni de-ai lui se pot lauda cu faptul ca stiu ce se intampla in viata si mintea lui. Pentru a-l cunoaste cu adevarat, trebuie sa treci cu el prin foc si apa.

Natura l-a inzestrat cu diverse trasaturi, unele dintre care nu sunt caracteristice firii umane, acestea depind de fazele lunii. Racul pare a fi arogant si nepasator, dar in sufletul lui bun si plin de dragoste intotdeauna se va gasi loc pentru blandete si compasiune.

Este predispus sa se supere pe cei din jur. In astfel de situatii, se inchide in sine si trece in tacere peste dezamagire sau insulta. Uneori, poate sa para ca supararea barbatului Rac o sa tina foarte mult, dar nu-i asa. Dupa un timp, Racul revine cu un zambet orbitor, plin de viata si te vei repezi in bratele lui.

Din tinerete, barbatul Rac este atras de bani. Asadar, banii vor fi rivalul tau principal in ce priveste atentia lui. Nu se poate spune ca este o persoana zgarcita, dar nici risipitoare nu este. Fosnetul bancnotelor si zanganitul monezilor din portofel il fascineaza pe barbatul Rac, precum ii fascineaza pe unii sunetul pianului sau al unui instrument de suflat. Dar oricat de multi bani ar avea barbatul din aceasta zodie, el nu se lauda cu ei niciodata. Dimpotriva, in majoritatea cazurilor, Racul va incerca sa arate ca nu are prea multi bani.

Barbatul Rac isi alege viitoarea sotie cu grija. Ii ia destul de mult timp sa gaseasca o femeie, care sa raspunda in totalitate cerintelor lui. Ii este foarte frica sa greseasca, pentru ca o casnicie nefericita i-ar putea taia tot cheful sa intemeieze o familie pe termen lung. In momentul in care Racul isi va alege totusi sotia, aceasta va fi coplesita cu cadouri si laudata la toata lumea. Racul va fi mereu alaturi si va taia rapid cheful admiratorilor sa se apropie de ea.

Barbatul Rac este un parinte excelent, putine femei-mame se pot lauda cu sentimente atat de profunde si loialitate fata de copii. Pe langa acestea, barbatul din aceasta zodie este inzestrat cu rabdare nelimitata, dorinta de a fi la curent cu problemele, nelinistile si necazurile copiilor sai.