Bărbatul Săgetător

Barbatul Sagetator are o multime de prieteni si amici, si practic nu are dusmani, ceea ce este benefic pentru firea lui vesela si plina de viata.

Sexul frumos este deseori predispus sa vada sentimentele pe care si le-ar dori sa le aiba barbatul Sagetator, si nu sentimentele pe care le are de fapt. Sagetatorii sunt destul de frivoli, se indragostesc repede, dar la fel de repede isi pierd interesul. Prefera aventurile in locul relatiilor serioase.

Barbatul Sagetator nu este adeptul relatiilor foarte apropiate cu rudele lui sau ale altcuiva, de aceea nu te va stresa cu asta, incearca si tu sa faci la fel.

Dupa ce te vei casatori cu barbatul Sagetator, respecta aceleasi reguli care te-au ajutat sa devii sotia lui. Lasa-l sa iasa cu prietenii. Nu-l intreba pe unde a fost si ce a facut. Iar daca vei observa ca este foarte nervos, da-i timp sa-si revina si sa se calmeze. Nu baga in seama barfele si nu te indoi de afirmatiile lui.

Daca ai vreun talent, nu ezita sa-l arati barbatului Sagetator, ii vei lasa o impresie placuta. Dupa ce te vei casatori, nu uita sa citesti si sa te informezi in continuare, pentru ca barbatul din zodia Sagetator nu iubeste persoanele cu o viziune limitata.

Tine minte ca uneori barbatul Sagetator poate sa faca observatii extrem de nepoliticoase, subliniindu-ti defectele. Dar asa este viata cu el.

Tatal Sagetator este indiferent fata de copii in primii ani ai lor de viata, dar cu cat cresc acestia mai mult, cu atat mai multa atentie si afectiune le acorda. Barbatul Sagetator o sa-si petreaca timpul cu copiii cu bucurie si placere, va face sport cu ei, se va plimba cu ei prin oras, prin parc, prin padure si alte locuri. Intr-o singura privinta Sagetatorul ramane ferm si strict: detesta minciuna.

In ceea ce priveste relatia voastra dupa nasterea copilului, iti oferim urmatorul sfat: daca barbatul Sagetator iti va propune sa mergi cu el la un eveniment sau o petrecere, lasa copiii in grija unor oameni de incredere si accepta-i propunerea.