Bărbatul Taur

Barbatul Taur este prudent, echilibrat, rational, practic, sincer si emotional.

Inainte sa decida sa inceapa o relatie de dragoste cu o femeie, barbatul Taur se gandeste foarte bine. Nu este o persoana frivola si nu se va arunca intr-un vartej de evenimente fara sa cantareasca in prealabil toate “pro” si “contra”.
Este bland, atent si afectuos. Te va admira mereu. Poate ca nu te va coplesi cu complimente si vorbe dulci, dar va gasi o cale sa-si exprime admiratia.

Barbatul Taur incearca sa nu risipeasca banii, dar iubeste cand aleasa lui arata excelent, de aceea nu ii va parea rau de banii dati pe haine stilate, bijuterii si alte chestii. De felul lui, Taurul este o persoana foarte sensibila.

Nu vei regreta daca vei deveni sotia lui. Nu vei avea pentru ce sa-ti faci griji, te va ajuta in toate.

Barbatul Taur rareori se confrunta cu probleme financiare. Stiind atitudinea lui fata de bani, putem spune cu certitudine ca daca nu va fi foarte bogat, va avea mereu un venit stabil, care ii va asigura o viata buna. Barbatul Taur ajunge la bogatie si succes muncind, treptat, fara sa se bazeze pe noroc. Si cand obtine rezultate bune si castiga aprecierea celor din jur, acestea sunt adevarate si meritate.

Barbatul Taur are o trasatura de caracter uimitoare. In momentul in care este atras puternic de o persoana, uita in totalitate de prudenta si ratiune. Nu-si asculta nici prietenii, nici rudele si nici un argument privind faptul ca aleasa lui nu i se potriveste, nu ii schimba intentiile.

Barbatul din zodia Taur este un adevarat reprezentant al sexului puternic in toate privintele. Iubeste mancarea delicioasa, nu suporta conservele si produsele gata preparate. Dar sa nu crezi ca o sa vrea sa faca din tine o bucatareasa. El te va invita cu placere la un restaurant bun sau alt local, in care se serveste mancare buna.

Un tata Taur este un parinte afectuos si sensibil. El incearca sa-i faca pe copii sa aprecieze de mici tot ceea ce au. Este destul de rabdator, in nici un caz nu-si va certa copiii pentru note mici luate la scoala. Pentru barbatul din zodia Taur, important este ca copiii lui sa urmeze calea corecta in viata.

Asadar, barbatul Taur este o alegere exelenta pentru orice femeie, daca nu bagam in seama acele momente in care se supara, dar asta nu se intampla des.