Binecuvântată fie această zi cu tot ceea ce ne aduce ea: soare sau nori, bucurii sau tristeti, încercări sau reusite…

Când vă treziti, binecuvântati ziua care incepe, deoarece vine plină de daruri nevazute, pe care le veti chema catre voi prin aceasta binecuvântare, pentru ca a binecuvânta inseamna că sunteti constienti de numărul infinit de daruri prezente in fiecare colt al Universului si le chemati catre voi.
Pacea binecuvantarii ii va insoti pe drumul lor si blânda lumina a acesteia se va revarsa si ii va călăuzi pe cale. Atunci cand vă intalniti si discutati cu diverse persoane binecuvantati-le sănătatea, munca, bucuria, relatia cu Dumnezeu, cu ei însisi si cu altii.

Atunci când cineva vă răneste si se poartă cu tine intr-un mod jignitor, răspundeti-i cu o binecuvântare; binecuvântati cu bucurie, sincer, complet, pentru că astfel de actiune care porneste din inimă se constituie ca un scut care vă protejează de efectul actiunii lor si care face ca săgeata indreptata către voi sa ricoseze.

A binecuvânta tot ceea ce ne inconjoara, fara nici o forma de discriminare, este cea mai inalta forma de a darui. Cei pe care ii binecuvantam nu vor sti niciodata de unde a aparut acea raza de soare pe cerul innnourat al vietii lor, iar noi rareori vom vedea lumina care se revarsa in vietile lor.
Cand ceva in vietile voastre nu merge asa cum doriti, cand ceva neasteptat va darama planurile si va pune la pamant, binecuvantati cu fervoare, pentru ca viata va invata o lectie, pe care chiar voi ati acceptat sa o primiti.

Incercarile prin care trecem, sunt binecuvantari ascunse si cete de ingeri ne insotesc in acestea.
Este imposibil sa binecuvantezi si sa judeci in acelasi timp. Deci pastrati-va permanent intentia de a binecuvanta tot ceea ce intalniti, pentru ca astfel, intr-o buna zi, veti vedea in tot ceea ce va inconjoara prezenta lui Dumnezeu.

Fiti binecuvintati!

Traducere dupa un articol de Pierre Pradervand