Blestemul – ce este și cum să te ferești de el

Poate o altă persoană să te blesteme sau să-ți arunce unele vibrații negative pentru a-ți perturba viața? Din păcate, adevărul este că pot, dar vă puteți proteja de efectele adverse pe care ar putea să le provoace.

Știm cu toții că gândurile și vibrațiile pozitive pot fi trimise în tot Universul și, în același mod, putem scoate vibrații și gânduri proaste.
Acest lucru poate fi fie intenționat, fie neintenționat. Dacă te surprinzi vreodată criticând pe cineva în gândurile tale sau când ești invidios pe ele, în esență le arunci vibrații negative.

Ați observat că, atunci când nu sunteți de bună dispoziție, chiar și cele mai mici lucruri negative vă pot afecta cu adevărat, dar când starea voastră de spirit este ridicată, nici măcar nu acordați atenție acestor lucruri?

Acest lucru se datorează faptului că vibrația la o frecvență mai mare vă modifică percepția asupra lumii și devine dificil să vă împiedicați. Deși există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ridica conștiința, între timp, dacă simțiți că cineva este plecat să vă primească, urmați acești pași pentru a vă asigura că nu sunteți afectat: Blestemarea blestemată și vibrațiile negative

1. Așezați-vă confortabil și țineți ochii închiși. Gândiți-vă la o lumină albă minunată și lăsați acea lumină să vă învelească întreaga ființă, inclusiv toată energia care radiază de la voi.

2. Când ați vizualizat clar acest lucru, imaginați blestemul sau vibrațiile negative ca o ceață groasă și cenușie care coboară asupra voastră. Imaginează-ți fața persoanei care ți-a trimis-o dacă știi cine este.

3. Imaginați-vă că lumina voastră strălucitoare vă protejează de acea ceață și că ceața nu poate găsi nici o cale de a o depăși. Apoi, vizualizați-vă ținând ceața sau persoana care v-ar dori rău. Permiteți luminii voastre să pătrundă în ele și să le purificați de gândurile lor toxice. Transformă ceața într-o lumină la fel de strălucitoare ca a ta. Imaginați-vă că și persoana se transformă în lumină.

4. Când îi țineți, cereți scuze și cereți iertarea lor. Anunță-i că sunt iubiți.

5. Odată ce toate acestea sunt făcute, fă un pas departe de toată energia lor. Imaginați-vă că sunteți în siguranță în interiorul luminilor albe. Spune-ți că Energia Divină te protejează constant. Deși acest ritual sună foarte ușor, este puternic și poate curăța orice negativitate care încearcă să te atace.