Bucură-te de azi! Poate fi una din cele mai frumoase zile din viața ta.

Crezi ca asta e o simplă zi din viata ta? Nu e doar inca o zi, este un dar! Iti este oferită, este un dar, este singurul dar pe care-l detii acum si singurul răspuns pe care il poti avea este recunostința.

Sigur, astăzi s-ar putea să nu se întâmple nimic extraordinar. Oamenii numesc în general ca fiind cea mai frumoasă zi, ziua când li s-au născut copiii, când s-au căsătorit sau când si-au cumpărat mașina, casa etc. Stiu, astăzi nu e așa o zi specială dar poate fi una nemaipomenită.

Incepe prin a-ti deschide ochii si a fi surprins ca ai ochi pe care-i poti deschide, fi suprins de paleta nemarginita de culori din jur, priveste cerul, respiră adânc si multumește!

Deschide-ti ochii si priveste. Priveste fetele persoanelor pe care le intâlnesti in calea ta, fiecare are o poveste incredibila de spus. Bucurii,tristeți, povești de dragoste, drame…cine știe câte duce fiecare om cu sine?

Deschide-ti inima catre darurile incredibile pe care ni le ofera civilizatia: apesi pe intrerupator si ai lumina, deschizi robinetul si ai apa calda si apa rece, apa potabila, apa pe care o poti bea; exista milioane si milioane de oameni care nu vor ajunge niciodata sa se bucure de acest dar. Acestea sunt doar cateva dintr-un numar nemarginit de daruri spre care ne putem deschide inima.

Iti doresc sa iti deschizi inima spre aceste binecuvantari sa se le dai voie sa se reverse in tine; atunci fiecare om pe care il intalnesti azi va fi binecuvantat de tine prin privirea ta, zambetul tau, de atingerea ta, doar prin prezenta ta. Lasa recunostinta sa se reverse in binecuvantari in jurul tau.

Atunci, vei trai cu adevarat o zi buna!