Bucură-te de fiecare zi și de tot ce aduce ea mai bun și mai frumos

Orice s-ar întâmpla trebuie să crezi asta. Trebuie să trăiești fiecare zi ghidată de acest gând minunat. Optimismul este starea de bine interioară. Când nu mai percepem lucrurile pozitiv, când nu mai vedem bine în jur, când nu mai simțim speranță și încredere e semn că ceva s-a întâmplat în sufletul nostru. Și trebuie să luăm măsuri.
Tot ce ai de făcut este să pui deoparte îndoielile, temerile, neliniștile, vorbele răutăcioase ale celor care nu vor să de vadă fericit și să-ți vezi de viața ta.  Și să dai drumul celor care îți provoacă suferință și dezamăgire constantă. Totuși, ai grijă să nu urăști pe nimeni. Iartă, ca sufletul să-și găsească pacea și tu să te simți ușor și liniștit.

Când ești optimist și ai încredere în tine și în planurile lui Dumnezeu atragi în viața ta abundență, dragoste și împlinire. Și în mod cert sănătate.
Trăiește frumos! Trăiește din plin! Savurează fiecare moment! Bucură-te de liniște!
Bucură-te de dragoste! Bucură-te de prezența oamenilor care te iubesc și te motivează constant! Bucură-te de tine și de toate realizările și pașii pe care-i faci spre schimbare și fericire!
Timpul trece nesimțitor de repede și realizăm prea târziu că am irosit momente prețioase din viață pe chestii neimportante, pe banalități și pe probleme închipuite.
Atât timp cât există Dumnezeu în viața ta, atâta timp cât l-ai lăsat la conducere nu ai de ce să-ți faci griji.

Mergi în pace! Mergi cu încredere! Mergi cu bucurie!

sursa – https://viatateiubeste.wordpress.com/2017/07/02/un-dar-minunat-fiecare-zi-de-azi-3/