Bucură-te de viață, de ceea ce ai și nu te plânge de ceea ce îți lipsește!

De-a lungul timpului am învățat să mă bucur de orice lucru mărunt, să prețuiesc persoanele dragi pe care le am lângă mine, căci nu vom știi cât vor mai fi în preajma noastră! Nu trebuie să ratăm momentele mici ale vieții în așteptarea altora mărețe, căci s-ar putea să nu apară niciodată.

Chiar și în cazul unor probleme care intervin pe parcursul vieții, fie ele mici sau mari, indiferent de natura lor, nu ar trebui să le punem la suflet sau chiar să considerăm că e sfârșitul lumii.

Așadar, de fiecare dată când ești la pământ și crezi că viața te-a învins, amintește-ți că sunt persoane care mai au zile sau chiar ore de trăit și reușesc să treacă peste aceste momente dificile cu multă putere și voință.

O viaţă simplă şi trăită într-o stare de bine, nu înseamnă una plictisitoare în care nu se întâmplă nimic. Înseamnă o viaţă de calitate în care renunţi, treptat, la obiceiurile nefolositoare şi la cercurile care te ţin pe loc ameninţându-ţi creşterea.

O viaţă simplă este o viaţă trăită cu bucurie, una în care munceşti din pasiune şi eşti recunoscător pentru realizările pe care le-ai obţinut până la această vârstă.

Viața e prețioasă. Viața e fragilă. În clipa asta ești, în clipa următoare te-ai dus. Fiecare clipă trebuie stoarsă de tot ce se poate da, fiindcă nu știi niciodată când va cădea cortina (Jeremy Schwartz).