Bunica este o mamă cu argint în păr

“O bunică este puțin dintr-un părinte, puțin dintr-un profesor, și puțin din cel mai bun prieten.”

Nicio altă femeie din viața ta nu se va compara cu bunica ta. Este prietena supremă și are întotdeauna cele mai bune sfaturi de oferit. Nici o iubită, cea mai bună prietenă, mătușă, nepoată sau verișoară nu va depăși vreodată iubirea bunicii tale.

Bunicile sunt persoanele, la care te poți adresa întotdeauna după ajutor. Ele niciodată și nimic nu ne refuză: nici în preferințele culinare, nici în a ne da sfaturi bune. Înțelepciunea lor este nelimitată.

Bunica este îmbrățișările calde și amintirile dulci. Ea ține minte toate realizările voastre și uită toate eșecurile și greșelile voastre. (Barbara Cage)

Bunicile sunt ființele drăguțe, care întotdeauna își pun propriile lor necesități pe planul secundar.

Bunicile sunt oameni deosebiți. Ele întotdeauna găsesc timp să asculte, să se joace, să viziteze grădina zoologică, să stea și să se gândească, să râdă, să cânte, să se plimbe, să citească. Ele găsesc timp pentru noi, nepoții lor.

Bunicile se gândesc la nepoți și ziua, și noaptea, chiar și atunci când sunt departe. Nimeni și niciodată nu va putea conștientiza cât de tare bunicile îl iubesc. (Karen Gibbs)

Bunica este una dintre rarele personalități, pe care poți întotdeauna să te bazezi.

Bunica este cea mai bună sursă de alimentație neîntreruptă.

Ceea ce părinții interzic va fi permis neapărat de bunica iubită.

Bunica este cea mai caldă amintire din copilărie.

Bunicile sunt sfinte. Iubiți-le și aveți grijă de ele!