Câinele – singura ființă care te iubește mai mult decât se iubește pe el însuși

„Un câine este singurul lucru de pe pământ care te iubește mai mult decât se iubește pe sine.” – Josh Billings.

Oamenii intră și ies din viața ta. Prieteni, iubiți, familie, colaboratori. Unele dintre aceste relații sunt uimitoare, dar majoritatea sunt pentru o anumită perioadă de timp. Prietenii și iubiții te pot trăda, familia te poate dezamăgi, colaboratorii pot încerca să te saboteze. Majoritatea relațiilor noastre sunt tranzitorii. Oamenii sunt, în cele din urmă, nesiguri.

Când ai un câine, vei veni cu drag acasă de la serviciu, abia vei aștepta să-l vezi și el abia va aștepta să intri pe ușă să sară în brațele tale.Când îl mângâi, el te răsplătește, când îl hrănești, te tratează ca pe un zeu.El îți va proteja familia până la ultima suflare.Inima lui bate pentru tine.

Câinele necesită multă atenție și grijă, dar răsplata iubirii unui câine este un sentiment de nedescris. Dar, dincolo de asta, știu că iubirea care există între câine și stăpânul său este dincolo de reciprocitate. Câinii care sunt meniți să fie în strânsă legătură cu oamenii pot „citi” de multe ori nevoile noastre și să anticipeze ceea ce ne dorim de la ei.

Ascultă-ți câinele. Deși nu vorbește cu cuvinte, el va transmite semnale dacă îi acordați atenție. Lasă-l să doarmă cu tine în pat.Va fi foarte fericit să știe că este alături de tine și te poate proteja.În plus, tu ca stăpân, vei avea un somn mai odihinit și liniștit.

Câinele tău îți va oferi iubire necondiționată indiferent dacă te superi pe el și îl mai cerți din când în când.El este singura ființă care te iubește mai mult decât se iubește pe sine.Nu ai cum să previ acest lucru.

Există un singur lucru pe care noi, ca oameni, îl putem face în acest sens: încercați foarte greu să fiți demni de iubirea lor. Încercați să fiți persoana care crede câinele dvs. că sunteți, iubiți-l și respectați-l pentru că, pentru el sunteți cel mai important om de pe pământ.

Câinele tău este copilul tău…El nu are mamă sau tată, te are doar pe tine.
Nimic nu va mai fi la fel atunci când părinții tăi vor pleca de pe această lume.

sursa – https://afladetoate.com/cainele-singura-fiinta-care-te-iubeste-mai-mult-decat-se-iubeste-pe-el-insusi/