Calitățile pisicilor în funcție de culoarea lor

Contrar tuturor lucrurilor pe care le auzim, pisica este un animal cu o aura pozitiva. Ea este protectoare de spirite rele si ea ia in grija nu doar stapanul ei, ci intreaga familie si casa in care locuieste.

O pisica ia in grija nu doar stapanul ei, ci intreaga familie cu care locuieste, casa si imprejurimile in care se aventureaza. Pisica este protectoare de spirite rele. Zona in care ea traieste este binecuvantata cu aura pozitiva.

Dacă doriți să utilizați puterile magice ale unei pisici, este extrem de important să luați în considerare culoarea lor.

Negru. Pisicile negre sunt asociate cu puteri oculte, vrăjitorie, magie și protecție.Credeți sau nu, pisicile negre au o mare putere de a absorbi energia negativă și de a salva o gospodărie de problemele iminente. Prezenta lor aduce înțelepciunea și puterea judecății adevărate.

Gri. Energia lor pozitivă ajută la menținerea fericirii, iubirea norocului, pacea senzuală și stabilitatea emoțională.

Alb. Pisicile albe pot scuti stresul prin puterile lor puternice de vindecare. Aceste animale posedă energie care poate oferi o bună stare de sănătate oamenilor din gospodărie. În America, ele sunt legate de semne bune.

Portocaliu: Pisicile portocalii (sau roscate) au o legatura puternica cu puterea soarelui si energia Yang. Acestea atrag zenul, dar si bunastarea materiala.

Trei culori. Sunt combinații de trei culori – soiuri de alb, roșu (moștenite de la părinți), negru adânc este legat de zeita triplă. Ele protejează familia de orice rău oriunde s-ar afla și atrag prosperitatea și fericirea.

Două culori. Legendele spun că aceste pisici sunt foarte prietenoase și sunt cele mai bune. Prezența lor dă gospodăriei înțelegere și înțelepciune de bun simț.

Pentru cei care doresc să aducă noroc și prosperitate în casa lor, pisica este animalul de companie ideal.Ele aduc astfel de vibrații care împiedică situațiile stresante și aduc umor și ușurință oamenilor care trăiesc în împrejurimile lor.

sursa – kudika.ro