Când avem oameni buni lângă noi, nu mai avem nevoie de alte lucruri

Consider că BUNĂTATEA este calitatea cea mai importantă la un om. Eu nu aș putea să trăiesc într-o lume în care toti oamenii sunt răi, egoiști, superficiali.

Bunătatea înnobilează sufletul omului
Bunătatea nu cere recunoaștere. Oamenii buni acționează în baza principiilor după care se ghidează pentru a se simți mai bine cu ei înșiși și cu cei din jur, nu pentru a fi complimentați.

Bunătatea înnobilează sufletul omului. A fi bun este o alegere personală. Unii spun că bunătatea vine direct din inimă, însă în realitate această calitate ține și de reacțiile noastre în situațiile negative.

Poți trece prin momente grele și dureroase în care ar fi foarte ușor să dai dovadă de egoism, cruzime sau chiar mândrie. Cu toate acestea, alegi să fii bun.

A fi bun nu înseamnă a fi inocent sau a le permite celor din jur să te manipuleze așa cum vor. A fi bun înseamnă a-ți respecta valorile. În fața oricărei acțiuni negative, omul bun răspunde cu bunătate.

Astăzi, când vei trăi ziua ce ți se oferă așa de frumos, când te gândești la tine și la nevoile tale, să te gândești și la oamenii din jurul tău și la nevoile lor și să cauți, ca atât cât ține de tine să le împlinești nevoia de oameni minunați care ridică lumea spre bine!