Când crezi că nu mai este nimeni lângă tine, Dumnezeu este acolo

Într-o zi, veţi medita şi vă veţi gândi la momentele grele din viaţa dumneavoastră şi veţi înţelege că Dumnezeu a fost întotdeauna alături de voi.

Indiferent de vârstă, există momente în care toţi trecem prin greutăţi şi încercări. Deşi acestea diferă de la o persoană la alta, toţi ne confruntăm cu ele. Multe greutăţi cu care ne confruntăm există pentru că noi trăim în această lume muritoare, populată de tot felul de persoane.

Vor exista momente în care veţi păşi pe o cale presărată cu spini şi marcată de încercări. Ar putea exista momente în care v-aţi putea simţi separati ‒ chiar izolati ‒ de Cel ce dă toate darurile bune. Vă îngrijorează faptul că sunteţi singuri. Teama înlocuieşte credinţa.

Nu am fost trimişi pe acest pământ pentru a fi singuri. Fiecare dintre noi dispune de o sursă extraordinară de putere, de tărie şi de alinare.Iar toate acestea vin de la Dumnezeu.

El care ne cunoaşte mai bine decât ne cunoaştem noi înşine, El, care vede imaginea de ansamblu şi care cunoaşte de la început sfârşitul, ne-a asigurat că El ne va fi alături pentru a ne ajuta dacă cerem aceasta.