Când crezi că totul e bine si frumos, viața îti dă o palmă sănătoasă să te aducă totusi cu picioarele pe pământ

“Niciodata nu stii pe ce valuri te arunca viata, niciodata nu ai de unde sa stii pe ce taram aterizezi, ce fir de nisip se scurge in palma ta. Vântul te poarta acolo unde iti doresti sa ajungi, dar te poate spulbera intr-o secunda si te trezesti pe un nou mal, cu un nou inceput in viata…ea te arunca dintr-o parte in alta si cateodata te scutura si iti poti pierde directia.
Cand viata iti da o palma, nu iti da dintr-o singura directie ci din mai multe. E si normal ca poate, doar e viata nu? Am primit aceste palme din toate directiile. M-am ridicat de jos, m-am scuturat si in capul meu am spus „Doar atat poti?”.

Si atunci ce ramane de facut? Sa ramai jos si sa te plangi. Sa te vaiti si sa ai impresia ca niciodata nu vei mai putea sa o iei de la pacat. Si totusi stii bine ca nu e asa…Stii bine ca in tine este puterea de a te ridica de jos si de a infrunta cu hotarare tot ceea ce este urat, negru si ostil.
Oamenii puternici nu au un trecut usor. Oamenii puternici nu devin puternici stand pe canapea cu telecomanda in mana. Oamenii puternici au luptat, au cazut, s-au ridicat, au cazut iar si iar…Si peste toate nu si-au pierdut speranta. Si mai ales credinta, credinta in Dzeu este singura care nu trebuie sa fie zdruncinata niciodata.

Asadar, indiferent de ce probleme ai incearca sa nu descurajezi. Nu uita, si maine e o zi!