Când Dumnezeu închide ușa planurilor tale, El deschide ușa planurilor Lui

Viața este plină de uși la care trebuie să bați. Dacă se deschide, intră. Dacă nu se deschide, continuă. Nu trebuie să forțezi nicio ușă. Nu trebuie să te preocupe care ușă se deschide și care nu.

Nu trebuie să te simți paralizată în fața unei uși închise. Nu trebuie să te dai bătută. Nu uita, când Dumnezeu închide o ușă, deschide undeva o fereastră. Așa că, mulțumește-I pentru toate ușile închise. Mulțumește-I că te-a redirecționat către ceva mai bun, către destinații despre care nici nu știai că există. Bucură-te că ai fost îndepărtată de locuri și lucruri care nu îți erau destinate.

Mulțumește pentru toate respingerile pe care le-ai trăit; ele te-au ajutat să renunți la lucrurile pe care ți le doreai dar care nu erau potrivite pentru tine. Astăzi ești mai puternică datorită acestor experiențe. Acum știi că erau lecții care te-au învățat cum să ai răbdare până obții rezultatul dorit. Astăzi știi exact ce îți dorești.

Mulțumește vieții pentru toate piedicile. Pentru toate direcțiile în care te-a purtat. Pentru că te-a învățat că există întotdeauna mai multe opțiuni, mai multe drumuri pe care poți să le urmezi. Mulțumește pentru faptul că ai găsit drumul spre ceea ce numești casă.

Mulțumește pentru toate finalurile; pentru curajul și puterea de a încheia lucruri care nu îți erau menite; pentru că ai înlăturat din viața ta oameni care ți-ar fi frânt inima; pentru că te-ai detașat de tot ce te-a tras în jos; pentru toate finalurile triste care te-au pregătit pentru momentele fericite.

Nu uita faptul că Cineva acolo Sus are planuri pentru tine. Mulțumește pentru toate ușile închise care te vor conduce către altele mai bune, deschise.

Sursa: positivethingsonly.com