Când Dumnezeu îți dă mâna, ai totul…

Există situații în viață când știm adânc în inimile noastre că trebuie să o predăm complet lui Dumnezeu. Adesea se referă la circumstanțe care vă lasă cu un sentiment de neputință. Problemele din viața ta pot fi atât de mari încât pur și simplu nu știi cum să le rezolvi. Poate că este o decizie importantă pe care trebuie să o iei. Oricare ar fi cazul, unele lucruri pe care trebuie să le dăm complet în mâna lui Dumnezeu, să le dăm drumul și să avem încredere în el. Știu, poate fi foarte dificil.

De aceea vă împărtășesc sfaturile și pașii mei preferați cu privire la modul în care puteți da o problemă 100% lui Dumnezeu.

1. Rugați-vă pentru ca voia lui Dumnezeu să se întâmple. Acesta este cel mai important pas pentru a vă pune problemele în perspectivă.

Trebuie să știi că Dumnezeu te iubește atât de mult! Orice se va întâmpla Dumnezeu va face o cale de a-l transforma în ceva bun. Oricât de profundă și fără speranță ar fi situația ta, ești un copil iubit al lui Dumnezeu! Iisus Hristos și-a dat singura viață pentru tine. Când te rogi ca voia lui Dumnezeu să se întâmple din această perspectivă, fii sigur că el va fi atent la tine. Uneori, nu se întâmplă așa cum vrem noi. Dar cel puțin putem avea liniște sufletească că Dumnezeu stăpânește și voia Lui se împlinește. În cele din urmă, voința lui Dumnezeu stă mai presus de orice altceva.

2. Scrieți problemele dvs.
Unul dintre lucrurile mele preferate de făcut într-un moment ca acesta este să scriu problemele și situația mea pe bucăți mici de hârtie, să le împături și să le pun într-un fel de cutie sau borcan. Închideți cutia și spuneți-vă că problemele și situațiile dvs. sunt sigilate acum. Rugați-vă peste cutie sau borcan și dați totul complet lui Dumnezeu. Puneți-l într-un loc salvat și spuneți-vă că nu mai este în mâinile voastre. Este un truc psihologic care merită cu adevărat încercat! Altfel, ai putea scrie și o scrisoare cu grijile tale către Dumnezeu, să o pui într-un plic și să o ascunzi undeva sau să o rupi. Doar asigurați-vă că obțineți avantajul de a face un act real de predare a lui Dumnezeu.

3. Meditează asupra Scripturilor.
Cele mai bune versete biblice la care să te rogi și să te gândești sunt pe tema încrederii în Dumnezeu. Când vrei să predai ceva complet lui Dumnezeu, trebuie să te asiguri că poți avea încredere în el. Cu cât suntem mai convinși că Domnul este credincios, cu atât suntem mai capabili să avem credință și încredere în puterea Lui. În acest timp, în special, este atât de important să rămâi ferm în Dumnezeu.

4. Fii răbdător cu tine însuți.
Să fim sinceri: predarea completă a provocărilor noastre către Dumnezeu este mai ușor de spus decât de făcut. Chiar dacă urmezi toți acești pași, s-ar putea să te simți îngrijorat din nou cu privire la problema respectivă a doua zi. Amintiți-vă că harul lui Dumnezeu este suficient în fiecare zi. Roagă-te doar pentru dificultățile tale de a-i oferi cererile tale și de a avea încredere deplină în el. Rețineți întotdeauna că Dumnezeu este un tată bun și iubitor, care este bun și plin de har cu dvs. și care dorește cu adevărat să vă ajute: