Când Dumnezeu îți dă un nou început, asigură-te că nu repeți vechile greșeli

Nu ne place sa gresim. Insa vom face multe greseli pe parcursul vietii. Daca vei invata din greseli, vei putea evolua cu adevarat. Daca nu am face greseli, nu am putea sa ne imbunatatim. In loc sa iti pierzi vremea reanalizandu-ti greselile plin de regrete si vinovatie, ar fi mai indicat sa inveti ce ai de invatat din ele si sa mergi mai departe.
Greșelile ar trebui să fie lecții de viață, din care dacă învățăm, începem să progresăm și să obținem succes în tot mai multe domenii.

Uneori te întrebi cum de ai putut să o dai în bară de atâtea ori, într-un timp atât de scurt. Poate că adesea întârzii la întâlniri, sau i-ai dezamăgit pe cei pe care îi iubești, iar de multe ori, regreți lucrurile prostești pe care le-ai spus. Ai vrea să nu mai greșești, dar oricât de mult te străduiești, uneori nu-ți iese. Nu uita însă că daca Dumnezeu a permis să o iei de la capăt, El vrea să înveți ceva din ceea ce ai trăit și să nu mai faci aceleasi lucruri gresite. Pentru ca atunci…la ce ti-a folosit toata experienta?
Să uităm de greșeala noastră din trecut cu toată iertarea și să ne dea Dumnezeu din belșug fericire și prosperitate.