Când faci bine, nimeni nu te ține minte. Când greșești, nimeni nu te uită!

Când cineva greșește, nu uitați de tot binele pe care l-au făcut. Oamenii ignoranți din jurul tău pot face uneori astfel de lucruri, dar ar trebui să ai compasiune pentru ei în loc să te simți rănit sau supărat.

Ti s-a întâmplat și ție! Oricât bine ai făcut, oricît ai ajutat, oricât ai fost acolo pentru cineva…la prima mică greșeala oamenii au tendința să uite și să ăși amintească ai mult ce ai greșit decât lucrurile bune.

Marele lucru despre greșeli este că toată lumea le face. Important este să înveți o lecție și să încerci să faci mai bine data viitoare. Din când în când, o greșeală este mai mare decât o soluție rapidă, și asta este bine. Dar poate dura mai mult să învățăm de la ei și să ne schimbăm căile.

Cel mai esențial lucru în aceste cazuri este să accepți ceea ce s-a întâmplat și să avansezi, mai degrabă decât să te învingi.  Când faceți o greșeală, rețineți că nu vă definește cine sunteți ca persoană. Încercați să nu treceți la concluzii despre valoarea sau valoarea dvs. Nimeni nu este perfect și este în regulă.

Toată lumea face greșeli și toată lumea trebuie să se ocupe de ele. Modul în care vă recuperați vine să vă definească. Folosind strategiile de mai sus puteți începe să vedeți greșelile ca oportunități, o șansă de a obține un pic de cunoștințe suplimentare și de a vă îmbunătăți pe parcurs.