Când femeia va înceta să lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna…

“Când femeia va înceta să lupte pentru tine, înseamnă că a obosit. A obosit de certuri care se întâmplă din același motiv. A obosit să încerce să te facă să te schimbi, când e clar că niciodată nu vei face asta. A obosit să spere și apoi să se dezamăgească din nou.

Când femeia va înceta să lupte pentru tine, înseamnă că a înțeles că toate eforturile ei sunt în zadar. Nu ai apreciat nimic din ceea ce făcea pentru tine.

Când femeia va înceta să lupte pentru tine, înseamnă că nu mai poate face acest lucru pentru tine. Ea deja ți-a oferit inima ei. S-a învățat să-ți ridice starea de spirit când ești indispus, să te calmeze când ești furios. S-a epuizat deja pentru fericirea ta. Ea nu mai știe ce poate face, pentru ca și tu să-i răspunzi la fel.

Când femeia va înceta să lupte pentru tine, înseamnă că niciodată n-ai luptat pentru ea. Ea simte că o vei lăsa să plece fără să spui nici un cuvânt. Ea este cea care ține relația pe linia de plutire. Este singurul motiv pentru care această relație mai există. Fără eforturile ei, deja ai fi plecat din viața ei.

Când femeia va înceta să lupte pentru tine, înseamnă că nu mai are pentru ce lupta. I-ai demonstrat că nu ești cel de care s-a îndrăgostit.

Când femeia va înceta să lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna. Tăcerea ei nu înseamnă că renunță. Înseamnă că nu mai vrea să încerce. Înseamnă că nu mai are energie să se certe cu tine.

Când femeia va înceta să lupte pentru tine, ar fi bine să întreprinzi ceva, pentru a o face să se răzgândească. În caz contrar va pleca pentru totdeauna și nu se va mai întoarce.”