Cand îl ai pe Dumnezeu în inimă, nimeni nu are cum să fie împotriva ta

Doamne, ajută-ne să ne golim sufletul de răutate, de amărăciune şi să punem în loc bunătatea, bucuria şi iubire. La sfârşitul călătoriei pe acest pământ, un singur lucru va conta, adică ce am făcut pentru sufletul meu.

Nu înceta niciodată să crezi şi să speri, ca nu va fi bine, dacă crezi în Dumnezeu. Oricâte probleme sunt în viaţa ta, Dumnezeu nu te lasă la greu şi îţi trimite gândirea pozitivă, care prevede forţa şi credinta.

Viaţa te punte tot timpul la muncă şi încercări, dar Dumnezeu te ajută să treci peste ele cu ajutorul tău. Dumnezeu poate fi văzut, dar trebuie împlinită o singură condiţie, adică multă rugăciune, precum o inimă curată.

Cu fapte bune de înaltă calitate şi cu cuvinte din tot sufletul îl cinsteşti pe Dumnezeu şi vei primi cea mai mare binecuvântare. Recunosc că sunt slab, dar Dumnezeu este puternic şi îmi dă curajul de a merge mai departe în viaţa.

Nu te certa cu Dumnezeu, prin creşterea păcatelor, deoarece Dumnezeu nu te lasă să fii batjocorit. Ce seamănă omul, aceea va şi secera. Încearcă, şi atunci când nu reuşeşte, e o şcoală. Ca să îndrumi un copil pe calea cea bună, trebuie să mergi şi tu pe ea. În fiecare noapte cel care visează reîncepe lumea. Viaţa fără Hristos este fără gust, tristă şi părăsită.

Ai grijă de tine, căci uneori apar momente în care simţi că doar pe tine te ai. Când viaţa îţi dă mai mult decât poţi duce, îngenunchează. Dumnezeu îţi va asculta rugăciunile.