Când îți pierzi mama, vei realiza că ți-ai pierdut și cel mai bun prieten

Oriunde te-ai afla, nu uita că ai o mamă care te iubește și te așteaptă mereu.
Oriunde ai fi, nu uita de mama ta. Orice ai face, nu uita că ea te iubește. Dintre toate tipurile de iubire, iubirea de mamă este cea mai puternică. Dragostea dintre mamă și copil apare instantaneu, ca o legătură care unește două corpuri și suflete. Dragostea unei mame este necondiționată și veșnică.

Dragostea mamei noastre ne susține, așa cum suntem, fără să ne schimbăm și ne ajută să mergem înainte cu încredere în sine.De aceea, oriunde te-ai afla, nu uita că ai o mamă care te iubește și te așteaptă mereu acasă cu brațele deschise.

Orice vârstă ați avea, amintiți-vă întotdeauna, nu va mai exista niciodată o altă iubire ca cea a mamei. Ea este îngerul tău păzitor. Si cel mai bun si sincer prieten. Iubește-o cât timp o ai în viață!. Nu știi cât doare lipsa ei. Iubește-ți întotdeauna mama! Nu vei mai avea alta!

Ai o singura mama, o singura sansa de a o iubi, pretui si de a construi amintiri cu ea. Pentru că timpul trece si într-i zi ea nu va mai fi acolo…Vei dori să o strigi, să o mângăi să o auzi…dar tot ce va rămâne va fi doar amintirea ei dintr-o poza stearsă de vreme si iubirea ei ce va dăinui dincolo de timp si spațiu.