Când o să înțelegi cu adevărat cine ești, vei deveni mai liberă, mai fericită, mai puternică

CINE EȘTI? Nu ești numele tău, culoarea ochilor sau pielea ta. Nu esti școala care ai absolvit-o, sau o diplomă universitară, sau poziția pe care o deții unde lucrezi. Nu ești mașina pe care o conduci și nici casa în care locuiești. Nu ești călătoriile, ceea ce cumperi, sau banii.

Nu ești „imaginea sau statutul.” Nu ești cu cine te-ai căsătorit și nici „standardele sociale” pe care le urmezi. Nimic din asta nu te face mai bun decât oricine, pentru că nimic din asta nu vorbește despre cine ești TU cu adevărat

Ești BUNĂTATEA pe care o exprimi în vorbire, IERTAREA pe care o acorzi atunci când ești jignit și EMPATIA sinceră pe care o ai înaintea oricui îți trece calea.

Ești GENEROZITATEA pe care o împărtășești, ești TOLERANȚA față de cineva care te deranjează și SMERENIA de a nu face pe nimeni să se simtă mai puțin decât tine.

Ești INTEGRITATEA prin faptul că nu discriminezi după gusturile, obiceiurile sau poziția ta, ești GENTILEȚEA pe care o ai, tu ești BUNĂTATEA pe care o arăți aproapelui tău.

Ești INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ pe care o proiectezi atunci când gândești înainte de a vorbi, pentru a nu face rău.

Ești ZÂMBETUL pe care îl dai străinului care trece pe lângă tine ,sau LOIALITAEA pe care o împărtășești cu o altă ființă umană.

Tu ești MATURITATEA și CONGRUENȚA în ceea ce gândești, spui și ce faci.

Tu ești SINCERITATEA când te uiți în ochii celuilat și spui că te iubesc, nu din inerție, ci cunoașterea a tot ceea ce înseamnă iubirea.

Tu ești CETATEA pe care ai construit-o, BLÂNDEȚEA pe care o dăruiești, modul în care percepi pe deplin viața.

Ești FERICIREA pe care o radiezi după o durere, pentru că ai învățat că durerea este opțională atunci când decizi să înveți din ea.

Bianka Luz