Când problemele tale par fără scăpare, ai încredere, Dumnezeu are o rezolvare

Viața este o binecuvântare de la Dumnezeu. Creatorul este cel care merită toate laudele tale. Exprimă-ți recunoștința față de Domnul mulțumindu-I pentru toate binecuvântările Sale. Tu ești slujitorul Domnului și ar trebui să faci tot posibilul pentru a ține cont de asta.
Invită-l pe Domnul tău ori de câte ori ai nevoie;
laudă-l chiar și în momentele tale fericite.
Mulțumește-i pentru că ți-a dat înțelepciune și fericire infinită. Iată câteva mesaje de mulțumire către Dumnezeu pentru toate binecuvântările care arată ascultarea voastră neclintită față de Domnul. Luați-l pe Dumnezeu ca aliat și viața voastră va fi frumoasă.

Am adunat în suflet de toate… tot ce mi-a dat viața și bucurii, dar și tristețe. Le-am acceptat așa cum le-am primit pentru că n-am avut altă opțiune.

Am înțeles că anii care ne sunt dați sunt o împletire cu de toate. Și cum să mă pun eu, un simplu muritor cu Dumnezeu și să-l iau la rost întrebând,, Doamne, de ce mi-ai dat și rău și greu? “. Cu cât a trecut timpul, am înțeles, eu singură, de ce.

Cum aș putea să mulțumesc pentru tot binele, dacă n-aș trece prin greu? Cum aș putea să apreciez toate binecuvântările, dacă n-aș știi să fac diferența dintre bine și rău? Și atunci le accept pe toate asa cum îmi sunt date.

Înțeleg că furtuna și ploaia vin sa spele tot răul, iar soarele strălucește ca să ma facă fericită. Înțeleg că e nevoie sa trec prin furtună ca să îmi demonstrez ca sunt puternică și am tăria sa înfrunt toate greutățile . Și pentru ca să știu că furtunile sunt trecătoare, am primit, în dar și ploaie, dar și soare!