Când toate trec, Dumnezeu rămâne

Iubirea începe de la Dumnezeu. Iubirea lui Dumnezeu a fost demonstrată prin jertfa lui Isus Hristos pentru a ne face posibil să fim iertați și să devenim copii ai lui Dumnezeu. În calitate de copii ai lui Dumnezeu, vom crește și în dragostea lui Dumnezeu – iubind așa cum iubește Dumnezeu.

Dragostea Lui Dumnezeu este perfectă, maximă, neschimbătoare, necondiționată și nu se bazează pe performațele și nici pe calitățile noastre. Suntem atât de privilegiați! Caracterul și atributele Lui Dumnezeu se reflectă în dragostea pe care ne-o poartă.

Când înțelegem cât de mult ne iubește Dumnezeu și acceptăm dragostea Lui, vom face față mult mai ușor adversităților vieții.

Dacă suntem convinși că Domnul ne vrea binele și va face întotdeauna ceea ce este cel mai bine pentru noi, nu vom mai cădea atât de ușor în capcana frustrării și nici a disperării când lucrurile nu merg cum ne dorim.

Dumnezeu nu ne forțează să primim dragostea Lui. Dar dacă recunoaștem că avem nevoie de dragostea Lui necondiționată, ne predăm Lui cu tot ce suntem și avem, ne ruăm sincer de păcate și renunțăm la orice răutate, ură, neiertare și orice altă formă de păcat, dragostea Domnului va fi turnată din abundență în inimile noastre și ne va transforma viețile. In bine si frumos.