Când toți m-au dat la o parte, Dumnezeu mi-a ținut partea

Oamenii buni, care pun dragoste în ceea ce fac, vor avea întotdeauna de câștigat. Iar cei care vor profita și îți vor răspunde cu rău la binele oferit, vor fi cei care vor avea numai de pierdut. Viața te rasplătește din plin atunci când oferi bunătate.

Vor fi și oameni care te vor dezamăgi, dar asta nu înseamnă că pierzi atunci când iubești. Iubirea e cel mai mare dar pe care-l poţi face. Iubirea ta arătată celuilalt, naşte iubire în inima lui. Iubirea ta faţă de aproapele e întâmpinată de iubirea lui Dumnezeu faţă de amândoi.

Dumnezeu te va răsplăti și poate, o va face atunci când te aștepți mai puțin. Totul stă în mâinile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit!

Uneori poate va trebui să aștepți mai mult până ți se va îndeplini un vis sau vei realiza ceea ce-ți dorești, dar nu trebuie să renunți niciodată și să-ți pierzi încrederea în Dumnezeu.

Trebuie să crezi că orice problemă are rezolvare, că orice încercare are rostul ei și că după orice sfărșit, urmează un nou început și după orice eșec, urmează o reușită.