Când totul în jur pare că este împotriva ta, Dumnezeu este tot ce ai nevoie

Facem atât de multe eforturi pentru a avea viața perfectă și nu înțelegem că Dumnezeu este cel care aduce perfecțiunea în viața noastră. Să încetăm în a mai caută materialul în lumea aceasta, pentru că tot ce avem nevoie este Dumnezeu. Atunci când îl primești pe Dumnezeu în viața ta El vine cu tot ce ai nevoie. Trebuie doar să crezi și să te încrezi în Promisiunea Sa.

Dacă și când ne încredem în Dumnezeu vin la pachet cu propriile noastre credințe. Nu o facem necondiționat. Trebuie să avem un motiv pentru care să-l acceptăm sau să-l lăsăm să preia conducerea vieții noastre.

De aceea, se întâmplă ca Dumnezeu să lucreze în tăcere. Să privească la noi și să nu intervină. Să ne însoțească pe drumurile pe care noi le credem potrivite, dar să nu facă nimic ca să ne corecteze pașii.

Pentru că El știe că nu este primit din toată inima în viața noastră.
Pentru că știe că doar la nevoie omul îl caută, se roagă și începe să spere. Și totuși, ce facem cu restul momentelor în care ne zbatem neputincioși, deși El este lângă noi?

Ce facem cu restul zilelor noastre când ne simțim copleșiți, vlăguiți și incapabili să mai vedem lumina? Ce facem când în viața noastră stăpânește haosul, când simțim acut durerea neîmplinirii și când totul în jurul nostru pare a se prăbuși?

Îl căutăm din nou. Ne rugăm din nou. Îl strigăm din nou. Și poate că viața noastră va cunoaște din nou înflorirea.