Când un bărbat ignoră o femeie, o învață doar cum să trăiască fără el

Este mitul „greu de obținut” – că cu cât o persoană pare mai îndepărtată și neinteresată, cu atât suntem mai obsedați de ea. Mulți bărbați încă cred în mod fals că acționând ca și când nu le pasă de o femeie le-ar obține rezultatele dorite. Că ignorând o femeie, ei o vor determina să-i urmărească. Că se va îndrăgosti de ei și chiar va deveni obsedată și va face totul pentru ei. Unii bărbați chiar cred că, dacă își tratează rău femeia, le-ar oferi și mai multă dragoste și atenție. Ei bine, mulți bărbați uită faptul că aceste tehnici manipulative ar putea funcționa doar cu fete neexperimentate și niciodată cu femei adevărate!

O femeie adevărată știe ce vrea. Este o femeie împlinită care nu are timp să se joace. Dacă ești gata să fii real cu ea, să o iubești și să o tratezi în modul corect, ea va face același lucru pentru tine. Pe de altă parte, dacă observă că nu ești sincer, că joci jocuri și că nu ești serios în privința ei – se va îndepărta de tine fără să se întoarcă.

Pentru că știe că atunci când iubești cu adevărat pe cineva, nu-l poți ignora. Când iubești pe cineva, nu-ți poți împiedica dragostea și afecțiunea, deoarece sunt atât de contraproductive. O femeie adevărată iubește să fie iubită și prețuită și dusă cu atenție tot timpul. Vrea să fie sigură că o vei avea înapoi și că se poate baza mereu pe tine. Dacă nu îi oferi ceea ce are nevoie, ea te va părăsi. Simplu.

De asemenea, mulți bărbați cred că într-o relație cel mai bine este să nu-și dezvăluie adevăratele sentimente partenerului lor. Uită că baza oricărei relații de succes este onestitatea. Și femeile adevărate apreciază onestitatea mai mult decât orice. Știu că nu pot avea niciodată intimitate adevărată cu un partener necinstit. Vor ca partenerul lor să fie cu adevărat deschis, sincer și vulnerabil cu ea. Vor să cunoască profunzimea sufletului său.

Deci, bărbați, dacă doriți să aveți o femeie adevărată lângă dvs., opriți-vă telefonul mobil atunci când sunteți cu ea și concentrați-vă doar asupra ei. Fii grijuliu, iubitor și atent. Și întotdeauna, tratează-o întotdeauna cu respect. Doar tratând-o corect, ar putea să se îndrăgostească de tine și să te răsplătească cu mai multă dragoste și afecțiune și acesta ar putea fi un început al unei relații minunate bazate pe încredere, dragoste și onestitate. Doar iubind-o în mod corect, ea îți va răspunde cu și mai multă dragoste și afecțiune. Pentru că o femeie dublează tot ce i se dă, așa că nu-i da răutate dacă intenționezi să o ai în viața ta.