Când viața este bună, spuneți mulțumesc și sărbătoriți. Când viața este grea, spuneți mulțumesc și așteptați. Niciun rău nu ține pentru totdeauna

Oamenii ar trebui să înțeleagă faptul că viața noastră nu va fi niciodată un pat de trandafiri și că nu este un tort gustos. Uneori e acră, sălcie, amară….

Ar trebui să iubim viața și să credem în ea. Când lucrurile merg în jos pentru noi, ar trebui să ne luăm timpul necesar pentru a analiza ceea ce nu a mers și pentru a încerca din nou cu experiență. Nu există nimic bun sau rău în viață, deoarece unele incidente ne învață lecții frumoase, în timp ce altele ne fac capabili să apreciem sau să înțelegem esența și existența vieții noastre.

În vremurile noastre învățăm, de asemenea, să facem față stresului și disconfortului. Nu uitați că nicio situație nu este permanentă, iar lucrurile se vor schimba în curând. Răbdarea este o cheie importantă în determinarea înălțimii succesului tău, deoarece răbdarea te va ajuta să rămâi calm și compus în condiții stresante.

Toți oamenii eminenți au sfătuit pe alții să rămână calmi în situații de probleme și să caute în mod constant soluții în loc să se plângă de ghinionul lor. Adâncimea luptei tale de astăzi va determina de fapt înălțimea succesului tău mâine.

Există o veche zicală veche care spune că un râu  tăie o stâncă nu datorită puterii sale, ci datorită persistenței sale. Acest lucru înseamnă că trebuie să depunem eforturi constante în a ne strădui să obținem cel mai înalt grad de succes, împingându-ne constant limitele. Amintiți-vă că soarele și întunericul sunt ambele necesare pentru ca o plantă să crească.