Când viața te pune la pământ încearcă să aterizezi pe spate și să privești în sus

Fiecare zi, este o nouă viață…o nouă viață ce iți oferă șansa de a te ridica când cazi, de a zbura când nu mai poți să mergi și de a zâmbi când sufletul îți inundă obrajii cu lacrimi. În loc să fii cea care pleacă, fi cea care rămâne, în loc să fii cea care provoacă, fi cea care împacă și în loc să vrei să pari altcineva, fi ceea ce ești!

Să fii tu într-o lume în care măștile sunt mai apreciate decât autenticitatea și caracterul unui om, poate fi o mare provocare. Însă, să renunți doar de dragul unor așa ziși oameni, la ceea ce însemni tu cu adevărat, reprezintă o mare greșeală. Se spune că “Destinul conduce jumătate din viața unui om. Pe cealaltă o conduce caracterul”

Se spune că viața te pregătește…te pregătește, te surprinde, te lovește, te ridică, îți dă șanse, îți fură timpul dar nu te întreabă. Nu te întreabă dacă îți face plăcere să ai de-a face cu anumite întâmplări, nici dacă mai ai chef să o iei de la capăt, ori de câte ori este și va fi nevoie.

Cineva spunea “Când viața te pune la pământ…încearcă să aterizezi pe spate”. Nu pentru că asta și-a propus de la bun început, ci pentru a-ți acorda o șansă. Dacă te poți uita în sus, te poți ridica.

Poate vor exista momente în care vrei să renunți de tot…poate vei crede că ceea ce ai sperat până atunci, nu mai merită nici un efort…dar când vrei să renunți, amintește-ți de ce ai început. Iar când ajungi să gândești în felul acesta, vei înțelege de fapt, că secretul vieții este să cazi de șapte ori și să te ridici de opt!