Care e cel mai mare păcat al tău pe baza zodiei în care te-ai născut

Toată lumea păcătuiește, chiar dacă nu ar trebui să facem asta. Este greu să nu, deoarece lucrurile păcătoase sunt ușoare și distractive. Există păcate mici, păcate mari și păcatele pe care le practicăm în fiecare zi. Unele păcate sunt atât de împletite cu cine suntem, încât ele devin o parte a personalității noastre.

Dacă crezi deloc în astrologie, știi că stelele și timpul în care ne naștem joacă un rol uriaș în definirea cine suntem. Fiecare semn are partea sa întunecată și are o calitate păcătoasă. Nimeni nu te va lovi cu o Biblie sau altceva, așa că ai voie să o îmbrățișezi (într-o anumită măsură) atâta timp cât știi că se află în tine.

Berbec. Crimă. Ești imprevizibil și iute. Mulți vin sub mânia ta și uneori nu supraviețuiesc. Îndurarea și spontaneitatea ta îngrozitoare te vor pune într-o zi în necaz, pentru uciderea cuiva.

Pești. Lene. Ești un visător și te miști într-un alt ritm decât noi, pentru că te afli într-o altă lume. Uneori acel ritm este complet sedentar. Visarea ta vă face leneși.

Vărsător. Fals profet. Crezi că ești darul lui Dumnezeu și mai luminat decât noi ceilalți. Intelectul și abordarea ta proaspătă fac ca oamenii să te urmeze. Dar, nu ești un fulg de zăpadă special și poți fi plin de porcării.

Capricornul. Lăcomie. Sunteți competitiv și un profesionist total. Ești lacom pentru că vrei mai mulți bani decât oricine altcineva, nu pentru că ai un motiv să vrei să-i cheltuiți. Îți place să-ți arăți succesul pentru a te bucura de realizările tale.

Taurul. Indulgență. Ești indulgent, ceea ce este un mare nu în ochii domnului. Adori lucrurile scumpe, mâncarea bună și sexul bun. Îți plac o mulțime de aceste lucruri, dintr-o dată, așa că ești practic prea indulgent într-un mod nesănătos.

Săgetător. Adulter. Adori sexul și ai o atenție scurtă. Poți fi un flirt total, așa că îți este ușor să găsești îndrăgostiți. Dar angajamentul este greu pentru că ești un rătăcitor la inimă și îți place să vezi cât mai multe chipuri în dormitorul tău. Când ești angajat, ochii tăi rătăcesc.

Scorpionul. Pofta. Ești cel mai pasionat dintre toate semnele și iubești intimitatea. Este ușor să găsești parteneri pentru că ești atât de magnetic. Pofta îți vine ușor, care este păcătoasă. Iubirea este mult mai grea.

Balanță. Vanitos. Sunteți condus de Venus și puneți frumusețea deasupra majorității lucrurilor, inclusiv a profunzimii. Întrucât frumusețea este prioritatea ta, frumusețea ta personală este importantă pentru tine. Vizualizarea ta preferată este oglinda. Te mândrești cu aspectul tău și te fixezi în el până la punctul în care este păcătos.

Fecioara. Invidie. Trebuie să te simți cea mai importantă persoană. Dacă cineva are ceva pe care îl prețuiți, în special atenția cuiva drag, nu vă puteți descurca. Expresia emoțională nu îți vine ușor, așa că păcălești păcătoasă în gelozia ta.

Leu. Mândrie. Ești în mod dramatic în a fi cel mai bun și te închini mai mult decât oricine altcineva. Să fii bun la lucruri îți vine ușor și îl știi și gândește-te prea mult. Ești arogant și total în tine. Mândria nu este doar numele echipajului tău de alți lei, este păcatul pe care îl trăiești în fiecare zi.

Rac. Posesiv. Ești atât de fixat și conectat emoțional de cei dragi, încât te consumă. Le pui deasupra oricărui lucru și rămâi lipit. Este un păcat să puneți oamenii pe un piedestal mai înalt decât orice altceva.

Gemeni. Necinste. Este un păcat să minți și când îi spui unei persoane un lucru și altcuiva altul, probabil că unul dintre aceste lucruri nu este adevărat. Mintiți des, dar nu întotdeauna intenționat, deoarece cele două fețe ale dvs. spun lucruri diferite.