Care este arhanghelul protector al zodiei tale

O nouă idee este susținută cu tărie că fiecare semn stelar este asociat cu un arhanghel – o ființă cerească care poate fi chemată să vă ajute dacă aveți dificultăți sau aveți nevoie de îndrumare.

În timp ce propriul tău înger zodiacal îți poate oferi o înțelegere mai profundă, poți apela la oricare dintre arhangheli pentru ajutor, în funcție de ceea ce ai nevoie.

BERBEC
Îngerul tău este: Ariel
Berbecul este asociat cu primăvara. Ariel este asociat cu exteriorul, așa că fac o pereche bună.
Ariel este îngerul care îi ajută pe oameni să facă lucrurile să se întâmple în viață, astfel încât să poți apela la Ariel pentru a-ți realiza visele, mai ales dacă dorești să îmbunătățești relațiile.
Cei născuți sub semnul Berbecului tind să se grăbească și uneori sunt egoiști, așa că dacă ești conștient că trebuie să încetinești sau simți că ego-ul tău preia apelează la Ariel pentru a-ți reaminti să te gândești la ce simt alții.

GEMENI
Îngerul tău este: Zadkiel
Gemenii sunt flirtul ușor al zodiacului, iar Zadkiel este totul despre iertare. Dacă știi că ești prea superficial și nu ai o legătură suficient de puternică cu oamenii din viața ta, el te poate ajuta. În mod similar, dacă ați avut o mare ceartă cu cineva, rugați-l pe Zadkiel să vă ajute cu iertarea.
Gemenii au tendința de a-și urmări capul mai mult decât inimile. Conectarea cu Zadkiel te poate reconecta cu centrul tău emoțional.

RAC
Îngerul tău este: Gabriel
Acest semn stelar și îngerul sunt ambele asociate cu părinții. Dacă încercați să rămâneți gravidă, cereți lui Gabriel ajutor pentru concepție. În timp ce racii sunt foarte buni în gestionarea banilor, Gabriel vă va ajuta, de asemenea, să vă căutați averea, mai ales dacă sunteți artist sau scriitor.
Racii sunt îngrijitori în mod natural, deci dacă doriți să aveți o viață mai fericită la domiciliu sau aveți nevoie de mai mult timp pentru a vă hrăni, acestea sunt lucrurile cu care Gabriel vă poate ajuta.

LEU
Îngerul tău este: Raziel
Leii sunt asociați cu dramă și spectacol, iar îngerul Raziel este la fel de extravagant. Leii sunt amuzanți și pot fi generoși, dar au și tendința de a acapara atenția.
Dacă acest lucru este adevărat pentru tine, atunci cere ajutor lui Raziel. De fapt, oricine poate apela la Raziel dacă încrederea sau ego-ul lor scapă de sub control. Dacă ai o relație care are nevoie de vindecare sau de o fobie pe care vrei să o depășești, atunci vorbește cu Raziel.

FECIOARA
Îngerul tău este: Metatron.
Arhanghelul Metatron este asociat cu vindecarea și curățarea energiei proaste. Fecioarele sunt bune în confruntarea cu problemele și problemele, iar Metatron ia această energie confruntativă și o transformă în ceva pozitiv.
Dacă doriți să analizați o situație dificilă și să ajungeți la concluzia corectă, Metatron vă va indica în cea mai bună direcție. Metatron este, de asemenea, util dacă vă simțiți autocritic.

BALANȚĂ
Îngerul tău este: Jophiel
Balanțele încearcă adesea să găsească un echilibru în viață și Jophiel vă poate ajuta dacă vă simțiți lipsit de greutate.
El este adesea numit îngerul feng shui pentru că ajută la eliminarea dezordinii, atât în ​​casa ta, cât și a dezordinii mentale care te împiedică să îți realizezi visele.
Balanțele poate avea o stimă de sine scăzută, iar Jophiel îi poate ajuta să vadă frumusețea în viață și pe ei înșiși. Pentru problemele inimii sau dacă aveți o viață amoroasă tumultuoasă, apelați la Jophiel pentru ajutor.

SCORPIONUL
Îngerul tău este: Jeremiel
Cel mai profund și întunecat dintre toate semnele, Scorpionul este asociat cu moartea, renașterea și pasiunea.
În mod similar, arhanghelul Jeremiel ne amintește că viața are atât laturi luminoase, cât și întunecate, iar cel mai important lucru este să înțelegem clar cum te descurci.
Scorpionii pot fi paranoici și pot avea ranchiună, dar apelul la Jeremiel vă poate ajuta să renunțați. Este, de asemenea, un înger bun la care poți apela dacă dorești să-ți mărești abilitățile psihice.

SĂGETĂTOR
Îngerul tău este: Raguel
Raguel este un arhanghel sociabil, cu o energie bună și prietenoasă, care ajută la rezolvarea disputelor. Săgetătorii sunt mulțumiți de oameni norocoși, dar uneori pot fi acuzați că vorbesc prea mult și că nu au suficientă substanță, astfel încât Raguel poate ajuta la diminuarea excesului de entuziasm.

CAPRICORNUL
Îngerul tău este: Azrael
Azrael este un înger care îi ajută pe oameni să treacă de la viață la moarte. El este un înger grozav pentru a ajuta oamenii să se împace cu frica sau pentru cei care au nevoie să renunțe la durere.
Capricornii sunt ambițioși, muncitori și practici, adesea într-o asemenea măsură încât uită de emoțiile lor. Dacă acesta este cazul și știi că ești prea intelectual, atunci cere-i lui Azrael ceva energie de bază.

VĂRSĂTOR
Îngerul tău este: Uriel
Cel mai cerebral dintre arhangheli, Uriel este ca un unchi înțelept și bătrân. El este asociat cu vărsători, care trăiesc adesea în capul lor, mai degrabă decât în ​​inimile lor.
Dacă vă simțiți inconfortabil cu emoțiile, cereți-i lui Uriel să vă ajute să vă deschideți. Mulți vărsători sunt obsedați de găsirea sufletului lor pereche.

Dacă seamănă cu tine, apelează la Uriel. El îți va oferi înțelepciune și perspicacitate și te poate ghida să selectați partenerul potrivit.

TAURUL
Îngerul tău este: Chamuel
Chamuel este îngerul care îi ajută pe oameni să găsească lucruri, indiferent dacă ți-ai pierdut telefonul mobil, drumul într-o călătorie sau calea ta în viață.
Dacă căutați o nouă sursă de venit, dragoste adevărată sau pur și simplu doriți să vă reconectați cu un vechi prieten, Chamuel vă va ajuta.
Dacă sunteți Taur, Chamuel vă poate îndruma pe calea cea bună și poate afla ce contează. Taurii au gusturi scumpe, așa că, dacă sunteți prea materialist, Chamuel vă poate ajuta să vă puneți picioarele pe pământ.

PEȘTI
Îngerul tău este: Sandalphon
Peștii sunt un semn visător, romantic și misterios. Oamenii născuți sub aceasta sunt asociați cu muzica, iar Sandalphon este îngerul muzicii.
Apelați-l pe Sandalphon pentru a vă ajuta să creați partea creativă sau să vă ajute să găsiți liniștea interioară atunci când vă simțiți dezamăgiți.
După ce ați cerut ajutor, ascultați melodiile, deoarece versurile ar putea conține mesajul pe care Sandalphon vrea să îl auziți.

CUM SE CERE AJUTOR

Aprinde o lumânare și timp de 10 minute gândește-te la orice cauți. De asemenea, vă puteți conecta cu îngerul doar cerând ajutor, chiar dacă sunteți în deplasare. Nu vă așteptați să răspundă o voce divină, în schimb căutați indicii în viața dvs. de zi cu zi, cum ar fi coincidențe sau situații pozitive care apar. Acestea pot fi semne că îngerii răspund.