Care este cea mai mare calitate dar si cel mai are defect conform zodiei tale

Berbecul si calitatile lui: plin de viață, aventuros și cu o lumină puternică în ochi – o lumină suficient de strălucitoare pentru a face să dispară tot întunericul. Provocator, grijuliu și cu un zâmbet mare pe buze. Admirând toată frumusețea pe care o pot vedea, capul lor plin de planuri. Nimic nu le-ar putea doborî vreodată, nimic nu ar putea veni între ele și orice ar dori.

Berbecul si defectele lui: Ei cred că totul este vina lor și că nu pot face pe nimeni cu adevărat fericit. Nechibzuit. Nimeni nu intelege, nimeni nu știe ce se întâmplă în capul lor. Aspru. Nu le pasă dacă rănesc sentimentele cuiva sau nu.

Taurul si calitatile lui: Inima lor este deschisă larg pentru persoanele pe care le aleg cu atenție, deoarece știu că este pentru binele lor. Știu ce este bine pentru ei și sunt încrezători pentru că știu de ce sunt capabili. Un câștigător adevărat și corect. Îngrijitor, fermecător, amuzant, inteligent, afectuos.

Taurul si defectele lui: pare rece și neglijent. Știu cum să folosească cuvintele atunci când vor să provoace durere cu ei și fac asta. Nu-și pot controla sentimentele și tind să explodeze. Nu se îngrijesc de ei înșiși și de cei dragi pentru că sunt ocupați să fie blocați de o dispoziție proastă, dar în adâncul lor le pare foarte rău pentru asta.

Gemenii si calitatile lui: un cap plin de idei, un piept plin de viață. Îngrijitor, motivant și inspirator. Iubitor de libertate, pasionat de viață, creativ. De ajutor, știe să te înveselească. Nu rămân fără energie, continuă.

Gemenii si defectele lui– nu există sclipire în ochii lor. Mâinile lor sunt reci și aspectul lor este gol. Totul îi plictisește, îi deranjează. Nu văd și nu aud nimic, sunt pierduți în gânduri. Rănesc  pe alții în mod intenționat, dar sfârșesc prin a se răni si ei. Autocompătimire  sau lipsă de emoție.

Racul si calitatile lui: oameni curajoși cu inimă bună. Amabil și grijuliu, răspândind dragoste și vibrații bune. Se luptă pentru ceea ce își doresc, au întotdeauna ceva de spus. Generos, înțelegător, strălucitor la fel de strălucitor ca soarele. Un zâmbet care îi face pe alții să zâmbească. Sunt foarte puternici și își gestionează emoțiile cu înțelepciune. Nu trebuie subestimat.

Racul si defectele lui: spun sau fac lucruri pe care le regretă imediat. Uită să aibă grijă de ei înșiși. Nu vorbesc cu nimeni, nu răspund. Ei tind să se supună unei presiuni emoționale enorme. Poate să-i manipuleze pe ceilalți sau să se închidă complet.

Leul si calitatile lui:  Strălucesc atât de puternic chiar și atunci când nu zâmbesc. Râsul lor răsună, toată lumea îl aude. Foarte mândru, ambițios, amabil, corect și iubitor. Aduc fericirea oriunde merg, aduceți lumina în întuneric. Plin de vise și foarte inteligent. Cel care face din seara plictisitoare una perfectă. Protectoare și au un mare simț al umorului.

Leul si defectele lui: crezând că nu sunt suficient de buni, se îndoiesc de ei înșiși și suferă de asta. Aspru și cam rece.  Se îndepărtează, se pot răci sau se răzgândesc foarte repede pentru că pur și simplu nu știu ce vor și îi frustrează atât de mult.

Fecioara si calitatile ei: Foarte bună în a face ceea ce le place să facă. Fericiti că petrec timp cu oamenii care le plac, generoși și blânzi, înțelepți, oferă sfaturi excelente. Își face aluzii, face mari surprize și știe să-i mângâie pe oameni. Plini de viață și au o minte minunată. Sincer și corect.

Fecioara si defectele lui: provoacă dureri sau îngrijorări celorlalți pentru a se elibera de ele. Ele tind să ia decizii pe care le vor regreta mai târziu. Uită cât de inteligenți sunt sau se îndoiesc de abilitățile și inteligența lor și se fac mai mici decât sunt.

Balanța si calitatile ei: un mare susținător. Cineva cu un ochi pentru frumusețe, un zâmbet fermecător și o aură uimitoare. Sunt amuzante, pline de idei și spontane. Amintiți-vă lucrurile mici și îi puteți face cu ușurință pe alții fericiți de ceea ce le place să facă. Foarte creativi, cinstiți și au un suflet sălbatic.

Balanța si defectele lui: Lasă pe toată lumea să știe ce simt. Reci și simțindu-mă incredibil de rău. Se ascund de lume și nu vor lăsa nimic să se apropie de ei. Singuri.

Scorpionul si calitatile lui: Pasionat, puternic, priceput și iubitor. Sunt pline de secrete, motiv pentru care pot păstra secrete ca nimeni altcineva. Un univers întreg pentru ei înșiși. Nu le pasă de limite, dar într-un mod bun. Își împărtășesc ideile și visele și îi înveselesc pe alții.

Scorpionul si defectele lui: neglijarea prietenilor, a familiei, a îndatoririlor și a lor înșiși. Nechibzuit și nu spune multe despre asta. Lucrurile care îi fascinează de obicei nu-i mai fascinează și simt că nimic nu i-ar putea face să zâmbească din nou.

Săgetătorul si calitatile lui: amuzant, înălțător, plin de viață și energie bună. Nu le pasă ce crede cineva despre ei, vor dansa pe muzică tare ori de câte ori le va plăcea. Ei au o minte deschisă și sunt interesați de lucruri, pregătiți să susțină ceea ce cred în orice moment.

Săgetătorul si defectele lui: simțirea depresiei și imposibilitatea de a o explica, exprima sau vorbi despre asta. Tind să țipe la cineva pentru lucruri mărunte, deși nu vrea.

Capricornul si calitatile lui: un înger păzitor. Întotdeauna acolo când aveți nevoie de ei, bucurosi că vă ajută. Știți cum să folosiți cuvinte și ce să spuneți în orice situație. Se preocupă de motivarea celorlalți, îngrijirea oamenilor.

Capricornul si defectele lui: Sarcastic. Nu sunt siguri ce să facă sau ce să spună. Îndoiindu-se în profunzime, dar nedorind să recunoască. Nu arata emotii.

Vărsătorul si calitatile lui: o sursă reală de energie. Aveți întotdeauna cele mai bune planuri și idei, nu vă place plictiseala. Le place să comunice și să cunoască oameni noi, să vadă locuri noi. Ridică-i pe alții doar cu prezența lor.

Vărsătorul si defectele lui: să se plângă de tot și să-i enerveze pe ceilalți. Nu le mai pasă de nimic, nesăbuiti. Îi ignoră pe ceilalți.

Peștii si calitatile lor: Foarte inteligent, știu ce să spun, amuzant. Fantezia lor nu cunoaște limite și sunt foarte productivi. Faceți artă sau ascultați muzică. Fă-i pe alții să zâmbească și fascinează-i Jucând propriile lor mici jocuri. Inspirat.

Peștii si defectele lui: Manipular și încăpățânat. De fapt, este periculos, pentru că pur și simplu nu pot spune ce fac. Răzbunător. Nu au energie și se simt neputincioși, subestimați și nu sunt tratați cum cred că ar trebui tratați.