Care este karma ta în funcție de zodia în care te-ai născut?

În unele credințe religioase, se consideră că Karma este o energie care curge prin corpurile noastre cosmice și care variază în funcție de ce facem  de-a lungul existenței noastre.

Ca răspuns, universul returnează aceeași acțiune în funcție de ceea ce ați făcut, echilibrând și asigurând neutralitatea. Dar ceea ce nu știe toată lumea este că această energie este, de asemenea, legată de semnul tău zodiacal, deoarece determină unul dintre punctele tale slabe. Știți ce fel de Karma vă va guverna destinul mai jos!

1. Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Unul dintre punctele slabe pe care le are Berbecul este întotdeauna lipsa lor de răbdare, impulsivitate și, în multe cazuri, atingerea agresivității.

Aceasta implică acțiuni care pot avea repercusiuni și consecințe grave care implică pierderea timpului tău.

Dacă doriți să evitați să petreceți mai mult timp corectând decât inovând sau trăind experiențe noi și pline de satisfacții, pur și simplu încercați să gândiți mai mult înainte de a acționa și așteptați ca situațiile să fie mai pozitive pentru a acționa.

2. Taur (19 aprilie – 20 mai)
La fel ca Berbecul, Taurul are o predispoziție enormă la încăpățânare. Pentru mulți, această calitate poate fi un stimulent care este întărit de marea ta capacitate ambițioasă, dar, de asemenea, poți obține mulți dușmani în drumul tău spre putere.

Încercați întotdeauna să aveți ceva mai mult, cum ar fi răbdarea, credeți sau nu, alții au și propriile lor puncte de vedere și obiective personale. Respectă mai mult și vei fi respectat.

3. Gemeni (22 mai – 20 iunie)
Gemenii au o problemă serioasă cu concentrarea, așa că își petrec prea mult timp sărind de la subiect la subiect fără a intra vreodată adânc în vreun aspect al vieții lor.

Acest lucru îi face adesea pe ceilalți să nu-ți ia în serios gândurile, deoarece tind să fie învechite într-un timp foarte scurt.

Încearcă să schimbi această idee și să-i influențezi pe ceilalți cu energia ta pozitivă, astfel încât să termini proiecte care te vor ajuta să crești ca persoană. La final, vei fi mereu recunoscător și te vei vedea mulțumit.

4. Rac (21 iunie – 22 iulie)
Racii sunt de obicei depresivi, ceea ce le face să trăiască veșnic în trecut. Încercați întotdeauna să vă concentrați energia asupra prezentului și să trăiți experiențele care vă înconjoară, pentru că dacă nu reușiți să vă schimbați viitorul, nu veți ieși niciodată din ciclul vostru.

În cele din urmă, energiile voastre pozitive vă vor sprijini să ieșiți din acea fază de care nu ați fost fericiți și toți ceilalți vor putea, de asemenea, să se bucure de marea persoană care sunteți.

5. Leo (21 iunie – 22 iulie)
Totul este în regulă atunci când este conform planurilor tale. Dacă ceva nu merge bine, nobilimea care caracterizează de obicei Leul se transformă într-o mânie necontrolată.

Încearcă să lase lacune în eșecuri și neîncercând mai mult și se întâmplă des. Incearca sa fii mai smerit si sa nu crezi ca meriti tot binele care ti se intampla si oamenii vor ajunge sa iti apere ideile cu mai mult efort. În cele din urmă, cu toții trebuie să ne simțim împliniți.

6. Fecioară (22 august – 22 septembrie)
Fecioarele sunt adesea persoane foarte exigente, care își petrec mai mult timp în critica lor distructivă decât în ​​atingerea obiectivelor. Încercați să acceptați lucrurile așa cum sunt, deoarece vă va permite să mergeți mai departe și să nu vă blocați în noroiul propriilor eșecuri.

Dacă urmați acea cale, veți întâlni doar oameni care nu încetează să creadă că sunteți un tânăr și vă evită și mai mult pentru asta. În cele din urmă, viața îți va mulțumi pentru un răspuns pozitiv la schimbarea ta de atitudine.

7. Balanță (23 septembrie – 20 octombrie)
Ești o persoană nehotărâtă, cu tendințe puternice de pasivitate și de a lua decizii proaste cu privire la obiceiurile alimentare și la exerciții fizice.

Acest lucru vă revine, de obicei, sub forma unei creșteri în greutate care vă face și mai nesigur și, prin urmare, vă dezvoltați și mai mult cercul vicios.

Încearcă să rupi rutina, aruncă-te în lume fără să te gândești la consecințe. Luați o pauză și începeți să vă bucurați de mierea succesului și de diferența pe care urmează să o experimentați.

8. Scorpion (21 octombrie – 22 noiembrie)
Una dintre cele mai importante trăsături ale oricărui Scorpion este asemănarea cu animalul care îi reprezintă, deoarece sunt întotdeauna pregătiți să înțepe pe oricine îi stă în cale, fiind foarte predispuși la furie.

Acest lucru li se întâmplă adesea, deoarece de mai multe ori ajung să sufere consecințele faptelor lor și ajung să se otrăvească.

Nu este necesar să uitați toate greșelile, dar încetați să vă investiți toată energia în răzbunare. În curând vei primi ceva bun și vei merge mai departe.

9. Săgetător (21 noiembrie – 21 decembrie)
Gândirea rapidă a săgetătorilor îi face să fie oameni foarte sinceri care reușesc să-și transmită pozitivitatea la tot ceea ce le înconjoară.

Dar, din păcate, nu este întotdeauna așa, a fi prea cinstit și a nu gândi înainte de a exprima îl va răni pe celălalt.

În general, tind să fie mai egoiști și nu le pasă de ceea ce alții pot simți sau gândi. Aceasta sfârșește prin a le transforma în oameni pe care toată lumea vrea să îi evite. Încearcă să te gândești înainte să vorbești, astfel încât adevărul tău să fie mai pozitiv pentru alții.

10. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Viziunea negativă asupra Capricornului este adesea cel mai rău dușman al lor. Ei tind să se bucure că lucrurile merg prost și le atribuie rapid ghinionului sau implicării altora.

Dacă reușești să faci totul să depindă de tine, va fi în mâinile tale să-ți schimbi soarta și, prin urmare, să te poți bucura de o schimbare radicală a percepției tale asupra lumii și a tot ceea ce te înconjoară.

Știm că este mai confortabil să te plângi, dar până la urmă, vei ajunge să-ți petreci viața suferind consecințele, când te-ai putea bucura cu ușurință de tot felul de victorii.

11. Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii tind să se ocupe de mai multe proiecte decât pot acumula. Acest lucru va veni în calea unei lipse totale de timp pentru alte aspecte ale vieții lor, cum ar fi relația lor cu cei dragi.

Recomandat: Alegeți o formă cristalină pentru a dezvălui karma nerezolvată din viața dvs. trecută

În cele din urmă, toată lumea va avea o percepție care este rece și îndepărtată. Încercați întotdeauna să vă concentrați eforturile mai mult asupra acelor prieteni apropiați și familie, deoarece doar ei vor fi acolo în cele mai dificile momente. Cu siguranță este întotdeauna mai bine pentru tine să ai prieteni.

12. Pești (19 februarie – 20 martie)
Una dintre cele mai frecvente caracteristici ale Peștilor este ușurința de a fi lăsat dus de artă sau comoditatea de a nu fi nevoit să ia decizii.

Oamenii ajung să te vadă ca pe o velină, care se învârte în jurul a ceea ce alții spun că trebuie să faci.

În esență, acest lucru te distruge ca persoană și te determină să nu lași să strălucească propria ta natură. Încearcă să preia controlul asupra vieții tale și lasă-i pe ceilalți să se minuneze de ceea ce ai ascuns în tine.