Care este sursa puterii tale în funcție de zodia ta?

Fiecare dintre noi este dezvoltat ușor diferit față de celălalt. Fiecare are conexiuni neuronale diferite, caracter diferit, energie diferită, tipar diferit de amintiri, colecție diferită de alegeri. Prin urmare, fiecare dintre noi are avantaje și dezavantaje inconștiente diferite.

Semnul tău zodiacal joacă un rol important în modul în care te dezvolti energetic.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul iubește acțiunea.
Ești cel mai puternic atunci când ești puternic, adevărat, provocator, activ și progresiv, agresiv, competitiv, pozitiv, încrezător, iubitor de distracție și confruntător atunci când apare nevoia.
Te simți cel mai puțin puternic atunci când te simți stagnat și incapabil să-ți exprimi creativitatea, opunându-te celorlalți, nereușind să citești emoții, cam împingător, acționând nelimitat și uitând de odihnă, ars, afectiv emoțional și luptând fără o cauză.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Taurul este înfloritor și stabil.
Ești cel mai puternic atunci când te simți constant, angajat intens în pasiunea ta, pasionat, folosindu-ți talentele pentru abundență, simțind puterea minții, corpului și spiritului tău, simțindu-te acasă și crescând cu viața.
Vă simțiți cel mai puțin puternic atunci când vă opuneți schimbării, obsedați de bunurile voastre, nu reușiți să înțelegeți orice ocazie, excesiv, devenind leneș și prea concentrat pe propriile voastre căi.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii înfloresc în mod fluent.
Ești cel mai puternic atunci când te simți flexibil din punct de vedere mental, aruncând umor inteligent pentru a înviora lucrurile, complet angajat cu viața, învățând ceva, atenție la pasiunile tale, satisfacerea curiozității tale, adâncirea în numeroasele părți ale tale, acordarea timpului pentru odihnă și fiind în preajmă cu oameni interesanți.
Te simți cel mai puțin puternic atunci când ești profund rănit, ține pasul cu rutinele, ești negativ, te plictisești cu ușurință chiar și atunci când ideea ta nu a dat încă roade, acționează sarcastic, nu primești suficient timp singur și nu găsești liniște pentru a-ți relaxa mintea.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Racul reprezintă forța emoțională. Ești cel mai puternic atunci când protejezi pe cei slabi, vezi realitatea prin emoții, îți folosești imaginația, te simți confortabil într-un loc familiar, creezi o atmosferă casnică indiferent de locul în care te afli, conectându-te cu intuiția ta, păstrând amintiri, impresii și intimitate povești și izolându-te pentru a preveni rănirea.
Vă simțiți cel mai puțin puternic atunci când vă apărați mereu, loviți-vă din cauza rănilor, selectați pe cine să iubiți și nu văd dincolo de problemele voastre.

Leu (23 iulie – 22 august)
Leul este creatorul energetic.
Ești cel mai puternic atunci când îți exprimi personalitatea exuberantă, arăți demnitate și respectabilitate, ai o inimă mare, ești generos, dai dovadă de loialitate față de prieteni, îi încurajezi și îi conduci pe ceilalți cu încredere, faci lucruri interesante pentru a arăta recunoștință pentru viață, având exuberanța a unui copil și explorarea dramei vieții în domeniile artelor, muzicii, teatrului și altele.
Te simți cel mai puțin puternic atunci când dai dovadă, fără să știi, de lăudăroșie, de pofta de atenție, de cerere de tratament special, de lipsă de importanță față de ceilalți, de resentiment și de viață mai mult decât este de fapt.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Fecioara înseamnă devotament, stil de viață sănătos și auto-îmbunătățire.
Ești cel mai puternic atunci când ești productiv în a lucra pentru a-ți atinge obiectivele, găsind vindecare și transformare în corpul tău, ajutându-i pe ceilalți care te îmbogățește în schimb, analizând modul în care funcționează lucrurile, oferindu-ți perspectiva și împărtășind darurile tale de vindecare.
Ești cel mai puțin puternic atunci când te smerești prea mult, nu îți iei meritul pentru realizările tale, te simți nemulțumit de locul în care te afli, cedând criticilor, îngrijorându-te că lucrurile ar putea merge prost și fiind prea concentrat asupra durerilor tale corporale.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanța simbolizează frumusețea, arta și romantismul.
Ești cel mai puternic atunci când simți că creezi o influență armonizantă, te descurci în folosirea energiei celorlalți, creezi egalitate, crești într-o relație, creezi frumusețe, îți arăți stilul, grațiozitatea și eleganța, luptând pentru dreptate, restabilind echilibrul și acționând ca un pacificator.
Te simți cel mai puțin puternic atunci când simți că alții vor să fii persoana care nu ești, fiind speriat de acțiune, încercând să eviți confruntarea chiar și atunci când necesitatea o cere, evitând să vezi întunericul și nu reușind să-ți execute ideile strălucitoar Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionul simbolizează sexualitatea, realizările și umbrele.
Ești cel mai puternic atunci când explorezi psihicul și toate umbrele sale, reglezi medicamente eficiente, te angajezi în activități demne, ești conștient de puterile tale de vindecare și de transformare, ai răbdare în timp ce aștepți și mergi în plus pe măsura în care simți întunericul altora pentru vindecare sufletească .
Vă simțiți cel mai puțin puternic atunci când simțiți poverile emoționale ale vieții, vă blocați la sfârșitul lucrurilor și aveți dificultăți în a trece de la o distrugere, nu vă exprimați de teama de a pierde controlul și de a fi manipulatori sau intruzivi psihic.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Săgetătorul însetat după cunoaștere.
Te simți cel mai puternic atunci când explorezi lucrurile care îți aduc fascinație, planificând lucrurile, intrând și ieșind din viața prietenilor tăi, împărtășind pozitivismul tău, fiind bucuros și prietenos, testând ceea ce poți și ce nu poți face, experimentând cu creativitatea ta, idei de tricotat și împărtășirea filozofiei tale de viață.
Ești cel mai puțin puternic atunci când te simți prins într-o lucrare care nu aduce nici o valoare și că ești intolerant față de ceilalți.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornul reprezintă tradiția, perseverența și vremurile sumbre ale vieții.
Sunteți cel mai puternic atunci când vă angajați în căutări satisfăcătoare, stabilirea autorității voastre, respectarea celorlalți, stăpânirea abilităților, demonstrarea răbdării în progresul dvs. și manifestarea compasiunii în ciuda melancoliei voastre.
Ești cel mai puțin puternic atunci când pui prea mult timp la muncă fără recreere, nu reușești să te conectezi la minunile sau misterele vieții, să te concentrezi atât de mult pe statut, să faci orice pentru a obține ceea ce vrei și să fii aspru cu tine când neîndeplinind propriile standarde.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Vărsătorul posedă valori umane.
Ești cel mai puternic atunci când experimentezi continuu și urmărești oriunde te duce drumul tău, îndrăznind să gândești lucruri grozave, să vezi imaginea de ansamblu și să gândești pentru întregul grup, deschizându-te către descoperiri care au posibilitatea să te aducă la nivelul următor , fiind la fel de prietenos și fără teamă de a fi diferit.
Te simți cel mai puțin puternic atunci când ești blocat în gândul matricei, dând dovadă de sfidare și nu reușești să creezi stabilitate în viață.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Peștii simbolizează sensibilitatea intensă și imaginația.
Ești cel mai puternic atunci când eliberezi răni vechi, te transformi în ceva nou, profiți de imaginația ta, te ajungi în lumea viselor și în alte tărâmuri spirituale, te bazezi pe spiritualitatea ta și îți perfecționezi conștiința și intuitivitatea.
Vă simțiți cel mai puțin puternic atunci când absorbiți prea multe energii în jur, lipsind timpul necesar procesării emoțiilor și simțindu-vă copleșiți, prea concentrat pe salvarea celorlalți uitându-vă în acest proces, plăcând prea mult pierzându-vă astfel centrul moral, expunându-vă la supraestimulare și nereușind să acceseze sensul subtil.