Care păcat te reprezintă pe baza semnului tău zodiacal

Semnele zodiacale au o lumină și o latură întunecată. Nu sunt lucruri simple sau de bază, ci mai degrabă foarte complexe și complicate. Stelele ne pot spune cu ce păcat suntem cei mai reprezentați, ceea ce ne permite să ne explorăm latura întunecată și să aflăm despre noi înșine.

Berbec, 21.03 – 19.4
Păcatul tău este furia. Oamenii care vă cunosc probabil nu ar fi surprinși să audă acest lucru, deoarece temperamentul și pasiunile voastre se pot arăta la proporții epice în câteva secunde uneori. Te lupți să-ți stăpânești furia și nu te grăbești să renunți la resentimente. Trebuie să învățați cum să renunțați și să mergeți înainte, în loc să apelați la furie și răzbunare ca reacție la a fi neglijat.

Taur, 4/20 – 5/20
Păcatul tău este lacomia. Ai obiceiul de a lua mult mai mult decât ai nevoie. Controlul impulsurilor nu este tocmai unul dintre atuurile tale. Trebuie să practici moderația în viața ta, înainte ca tendințele tale să-i îndepărteze pe toți cei la care ții.

Gemeni, 21/05 – 6/20
Păcatul tău este necinstea. Spuneți minciuni ca și cum ați fi agent de vânzări. Fie că este o parte a lingușirii și manipulării dvs. sociale, sau poate doar un efort de a vă face să arătați bine, țeseți pânze impresionante și complicate cu cuvintele voastre. Totuși, cel mai bine este să ai grijă, ești predispusă să pierzi șirul poveștilor sau chiar vei pierde abilitatea de a distinge singur minciunile de realitate.

Rac, 21.06 – 22.07
Păcatul tău este închinarea la idoli falși. Devii mult prea obsedat de oamenii și lucrurile fără sens și materiale. Cui îi pasă de ultimul divorț al unei celebrități. Trebuie să vă concentrați asupra propriei vieți și comportament. Nu mai încerca să imiți persoane pe care nu le vei întâlni niciodată și care oricum nu au nicio substanță.

Leu, 23.07 – 22.08
Păcatul tău este mândria. Mărimea enormă a ego-ului tău este impresionantă, și este puțin spus. Chiar și atunci când faci ceva care ajută pe altcineva, este doar pentru că vrei să-ți construiești o iluzie de altruism și să-ți umfli ego-ul. Muncești atât de mult pentru a păstra imaginea, încât la fel de bine ai putea să depui tot efortul în a-i ajuta pe ceilalți.

Fecioară, 23.08 – 22.09
Păcatul tău este invidia. Nu pare să conteze cât de bine îți merge viața, cât de binecuvântat financiar sau social ești, sau cât de drăguțe sunt toate lucrurile tale, îți dorești mereu altceva. Urmăriți în mod constant acest lucru intangibil pe care îl doriți doar pentru că nu este al vostru. Iată un sfat; nu mai compara viața ta cu a celorlalți. Apreciază ceea ce ai, sau te vei pierde complet în goana disperată pentru ceva mai mult.

Balanță, 23/9 – 23/10
Păcatul tău este deșertăciunea. Deși nu este nimic în neregulă în a te iubi pe sine sau pur și simplu a fi frumos, vei duce conceptul la un nivel cu totul nou. Este surprinzător m-ai ieși vreodată din casă, având în vedere că petreci atât de multe ore în fața oglinzii doar pregătindu-te și pregătindu-te.
Ești atât de îndrăgostit de tine încât nu observi că există o lume întreagă în jurul tău pe care să o experimentezi. Nu te lăsa atât de distras de oglindă căci viața ta va trece pe lângă tine.

Scorpion, 24/10 – 21/11
Păcatul tău este dorința. Pur și simplu nu vă puteți abține când vedeți ceva / pe cineva pe care îl doriți. Dorința ta este mai puternică decât a ști ce să faci cu ea. A te răsfăța cu pasiunile tale carnale poate fi amuzant la început, dar este un mod gol și exhaustiv de a-ți trăi viața pe termen lung.

Nu toată lumea trebuie să fie sedusă să te placă, încearcă să formezi niște relații platonice semnificative, s-ar putea să înveți ceva despre tine în acest proces.

Săgetător, 22.11 – 21.12
Păcatul tău este adulterul. S-ar putea să intrați într-o relație cu bune intenții și mari speranțe, dar nu durează mult până când fiți distrați și vă pierdeți. Ești perfect conștient de tendințele tale  infidele, totuși le ascunzi de obiectul afecțiunii tale, nevrând să fii chemat sau să te confrunți cu slăbiciunile tale. nLucrați pentru a fi onest și transparent, găsiți pe cineva care să vă poată iubi chiar și cu toate problemele de angajament și plictiseală.

Capricorn, 22.12 – 1/19
Păcatul tău este lăcomia. Nu există nicio limită pentru nemulțumirea ta. Nu contează cât de mult ai, nu va fi niciodată suficient pentru a fi mulțumit. Ai această idee în cap că ai cumva dreptul la orice și la toate, dar nu există dovezi care să susțină faptul că este adevărat. Nu meriți totul doar pentru că îți dorești.

Vărsător, 1/20 – 2/18
Păcatul tău este acela de a fi un profet fals. Toată lumea vrea să se simtă specială, dar atunci când ai calități de conducere, ar trebui să găsești o modalitate pozitivă și benefică de a le folosi, mai degrabă decât să aduni laude și admirație din partea adepților. Aveți meșteșug cuvinte și un talent de convingere, puteți face lucruri uimitoare cu ele sau puteți să le folosiți în mod egoist pentru a vă servi propriul ego. Depinde de tine.

Pești, 19.02 – 20.20
Păcatul tău este lenea. Mai degrabă decât consume  energia pentru a trăi o viață bună, o cheltuiești lenevind și abia ținându-te pe linia de plutire cu minim de efort. Nu vă deranjați să vă ridicați din pat cu un minut mai devreme, nici pentru un prieten sau o persoană dragă, nici pentru un eveniment din viață și cu siguranță nici pentru ceva la fel de simplu ca o slujbă excelentă sau studii superioare. Ai o sănătate și mult mai mult potențial decât îți dai seama, dacă ai lua în considerare încercarea efectivă. S-ar putea să vă bucurați să faceți mai mult decât minimul necesar.