Ce a spus DUMNEZEU fiecăruia dintre semnele zodiacale?

Ce crezi – ce are Dumnezeu să le spună indivizilor din fiecare semn zodiacal? Iată ce trebuie să știți:

„… Și a fost dimineața când Dumnezeu stătea în fața celor doisprezece copii ai săi și în fiecare dintre ei a sădit sămânța vieții umane. Unul câte unul, fiecare copil a făcut un pas înainte pentru a primi cadoul său desemnat ”.

Berbec

Ție Berbec îți dau sămânța mai întâi, ca să ai onoarea să o plantezi. Că pentru fiecare sămânță pe care o plantezi încă un milion se va înmulți în mâna ta. Nu veți avea timp să vedeți sămânța crescând, deoarece tot ceea ce plantați creează mai multe lucruri care trebuie plantate. Vei fi primul care va pătrunde solul minții oamenilor cu Ideea Mea. Dar nu este treaba ta să hrănești Ideea și nici să o pui la îndoială. Viața ta este acțiune, iar singura acțiune pe care ți-o atribui este să începi să îi faci pe oameni conștienți de Creația Mea. Pentru munca ta bună îți dau virtutea Stimei de Sine.

Taur

Ție Taur îți dau puterea de a construi sămânța în substanță. Slujba ta este una grozavă care necesită răbdare, pentru că trebuie să termini tot ce a fost început, altfel semințele vor fi irosite de vânt. Nu trebuie să vă puneți întrebări și nici să vă răzgândiți la mijloc și nici să depindeți de ceilalți pentru ceea ce vă cer să faceți. Pentru aceasta îți dau darul Forței. Folosește-l cu înțelepciune.

Gemeni

Voi Gemeni vă dau întrebările fără răspunsuri, astfel încât să puteți aduce tuturor o înțelegere a ceea ce oamenii văd în jurul lor. Nu veți ști niciodată de ce oamenii vorbesc sau ascultă, dar în căutarea răspunsului veți găsi darul meu al Cunoașterii.

Rac

Ție Rac îți atribui sarcina de a învăța oamenii despre emoții și sentimente. Rac, vreau să-i faci să râdă și să plângă, astfel încât tot ce văd și gândesc să dezvolte plinătatea din interior. Și acesta este principalul motiv pentru care îți voi oferi darul Familiei pentru ca deplinătatea ta să se înmulțească.

Leu

Ție, Leu, îți voi oferi munca de a-mi arăta creația în toată strălucirea ei către lume. Dar Leu, ar trebui să fii foarte atent la mândria ta (trebuie să o controlezi) și să ții minte întotdeauna că este Creația Mea, nu a ta. Și, în cazul în care uitați acest lucru, oamenii vă vor disprețui. Există multă bucurie în slujba pe care ți-o dau, dar o faci bine. Pentru aceasta trebuie să ai darul Onoarei.

Fecioară

De la tine, Fecioară, aș dori o examinare a tot ceea ce a făcut omenirea cu Creația mea. Fecioară, sunteți aici pentru a le examina brusc căile și a le reaminti erorile lor, astfel încât prin ele să fie perfecționată Creația mea. Și Fecioară, pentru că faci acest lucru, îți dau darul Purității gândului.

Balanță

Ție Balanță, îți dau misiunea de a face ca oamenii să fie atenți la îndatoririle lor față de ceilalți. Și asigurați-vă că învață totul despre cooperare, precum și despre capacitatea de a reflecta asupra cealaltă parte a acțiunilor lor. Și amintiți-vă, vă voi pune oriunde există discordie și pentru eforturile voastre vă voi oferi darul Iubirii

Scorpion

Ție Scorpion, îți voi da o sarcină foarte dificilă și specifică pentru tine. Scorpion, vei avea capacitatea de a cunoaște mintea celorlalți oameni, dar nu îți permit să vorbești despre ceea ce înveți. Ar trebui să știi, de asemenea, că vei fi rănit de ceea ce vezi (de multe ori), iar în durerea ta te vei întoarce de la Mine și vei uita că nu eu, ci perversiunea Ideii Mele îți provoacă durerea.

Scorpion, ar trebui să știi, de asemenea, că vei vedea atât de multă omenire, încât vei ajunge să le cunoști ca animale și te vei lupta atât de mult cu instinctele de animale din tine, încât îți vei pierde calea; dar când în cele din urmă te întorci la Mine, Scorpion, am pentru tine darul suprem al Scopului.

Săgetător

Pentru tine, Săgetător, sarcina ta este să îi faci pe oameni să râdă, pentru că în mijlocul neînțelegerii lor asupra Ideii Mele devin amari. Prin râs trebuie să le oferi oamenilor speranță și, prin speranță, vor întoarce ochii înapoi spre Mine. Săgetător, vei atinge multe vieți dacă doar pentru o clipă vei cunoaște neliniștea din fiecare viață pe care o atingi. Ție Săgetător îți dau darul Abundenței Infinite pentru a te putea răspândi suficient de larg încât să ajungi în fiecare colț al întunericului și să aduci Lumina.

Capricorn

Ție, Capricorn, îți cer cu mândrie truda sprâncenelor, ca să-i înveți pe oameni să lucreze. Da, și Capricorn, sarcina ta nu este una ușoară, pentru că vei simți toate greutățile omenirii pe umerii tăi; dar jugul poverilor tale conține Responsabilitatea fraților și surorilor tale, pe care am pus-o în mâna ta.

Vărsător

Vărsătorule, îți dau conceptul viitorului că oamenii ar putea vedea alte posibilități. Veți avea durerea singurătății, pentru că nu vă permit să personalizați Dragostea Mea. Dar pentru că întorc ochii oamenilor spre noi posibilități, dau darul Libertății, ca în libertatea voastră să continuați să slujiți omenirii oriunde au nevoie de voi.

Pești

Pentru voi Pești, vă voi da cea mai dificilă sarcină dintre toate. Da, vă rog să adunați toate durerile lumii și să mi le înapoiați. Lacrimile tale vor fi în cele din urmă Lacrimile Mele. Întristarea pe care o veți absorbi este efectul neînțelegerii oamenilor a Ideii Mele, dar trebuie să le dați compasiune pentru a putea încerca din nou. Pentru aceasta, cea mai dificilă sarcină dintre toate, vă dau cel mai mare dar dintre toate. Pești, nu uita – vei fi singurul dintre cei doisprezece Copii ai mei care mă înțelege. Acest dar al Înțelegerii este pentru tine, Pești, pentru că atunci când încerci să-l răspândești omenirii, ei nu vor asculta.