Ce abilități psihice ai conform zodiei tale

Te întrebi vreodată dacă ai puteri psihice? Mulți dintre noi avem abilități psihice îmbunătățite într-o anumită formă sau formă, chiar dacă adesea nu știm să recunoaștem semnele și simptomele sau pur și simplu ignorăm lucrurile neobișnuite pe care le experimentăm. Abilitățile noastre psihice se bazează adesea pe experiențele noastre personale sau pe traume din trecut.

Berbec
Indivizii născuți în Berbec abordează lumea psihică așa cum abordează orice altceva din viață – în față! Acești oameni impulsivi, spontani și energici se luptă adesea cu sentimentele lor și trebuie să vadă ceva pentru a-l crede. Chiar dacă se crede că semnele de foc sunt mai intuitive, Berbecul nu este cu adevărat cel mai psihic semn al zodiacului. Acești oameni au tendința de a fi logici, deși sunt foarte buni în a ghici în al doilea rând adevăratele motive ale altor oameni. Dacă oamenii născuți în Berbec își iau timpul pentru a-și acorda intuiția și decid să-și urmeze intestinul, vor descoperi că motivul pentru care se găsesc adesea în locul potrivit la momentul potrivit este îndrumarea lor interioară.

Taurul
Taurii sunt considerați a fi mult prea fundamentați pentru a fi psihici. Chiar dacă cei născuți sub semnul Taurului sunt foarte compasiuni și înțeleg foarte bine natura umană, nu sunt neapărat cei mai intuitivi oameni de acolo. La fel ca Berbecul, sunt și oameni logici care nu cred în propria lor intuiție. Cu toate acestea, au un puternic sentiment al granițelor personale și se pot simți atunci când cineva este pe cale să le depășească. Dacă se simt neliniștiți de ceva sau de cineva, trebuie să aibă încredere în instinctele lor intestinale, deoarece au aproape întotdeauna dreptate.

Gemeni
Gemenii sunt oameni foarte vorbăreți, care au un al șaselea simț, care le permite să simtă clar energii în jurul lor. Acest semn zodiacal este probabil unul dintre cele mai psihice semne ale zodiacului. Gemenii sunt capabili să vadă lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate sau să le simtă înainte de a se întâmpla. Acești oameni se pot conecta la oameni intuitiv și sunt capabili să ridice lucrurile foarte repede datorită planetei lor conducătoare Mercur. Mulți Gemeni sunt foarte talentați când vine vorba de citirea cărților de Tarot sau de folosirea tabloului Ouija. Cei care au o lună în Gemeni sau în casa a noua ar putea să poată vorbi cu spiritele moarte.

Rac
Racul este considerat a fi cel mai psihic semn zodiacal! Acești oameni sunt în acord în mod natural cu propriile sentimente și pot simți totul în jurul lor, deoarece sunt foarte atenți. Conduși de Lună, Racii sunt oameni foarte materni, emoționali și foarte sensibili, capabili să simtă energiile altor oameni, indiferent dacă sunt buni sau răi. De asemenea, sunt buni la citirea gândurilor oamenilor, ceea ce le permite să se conecteze la niveluri profunde cu oamenii. Indivizii născuți de cancer sunt buni ascultători și știu instantaneu cum se simt alți oameni, așa că pot găsi cuvintele potrivite pentru a le oferi confort.

Leu
Leul este un semn de foc, ceea ce înseamnă că acești oameni au o intuiție care poate fi uneori percepută ca abilitate psihică. Totuși, totul depinde de ceea ce face Leo cu acea intuiție. Multe leoase sunt adesea mai concentrate asupra lor, așa că această abilitate psihică se poate pierde pe drum. Pe de altă parte, când vine vorba de probleme ale inimii, Leii își pot atinge cu ușurință abilitățile psihice în acest domeniu. Cei cu o lună în Leu fac iubiți uimitori, deoarece par să știe exact ce o va face pe cealaltă persoană să se simtă bine. De asemenea, unii Leos sunt cititori minți capabili care au abilitatea extraordinară de a spune ce gândește altcineva.

Fecioara
Fecioarele au capacitatea de a fi mari psihici, dar sunt deseori reținute de lipsa lor de încredere. Acești indivizi disciplinați, înțelepți și metodici tind să-și suprime puterile psihice, chiar dacă sunt capabili să simtă când ceva rău urmează să se întâmple sau când cineva trece prin dureri emoționale. Sunt persoane foarte orientate spre detalii, care sunt în contact cu mediul înconjurător, ceea ce îi ajută să obțină o imagine mai clară a ceva și să vadă lucruri pe care alții nu le pot vedea. La fel ca Racii, și Fecioarele au o senzație intestinală pe care o urmează îndeaproape.

Balanță
Persoanele născute în balanță sunt prea echilibrate și practice pentru a se îndrăgosti de ceva mistic. Acești oameni sunt adesea prea preocupați de alte lucruri, cum ar fi familia și prietenii, așa că majoritatea Balanțelor nu sunt psihice doar pentru că nu cred că au această abilitate înnăscută. Cu toate acestea, unii dintre ei sunt capabili să ajungă în capul altor persoane și să vadă ce se întâmplă. Aceste puteri telepatice sunt adesea rezultatul naturii sociale a Balanței. Se pot conecta cu alte persoane la un nivel mai profund și mai înalt decât fac majoritatea semnelor zodiacale, ceea ce le permite să citească literalmente mintea oamenilor. Balanțele sunt, de asemenea, foarte empatice cu animalele.

Scorpionul
Scorpionul este un semn care are o intuiție extrem de puternică! Cei născuți sub semnul apei Scorpionului sunt psihici naturali care sunt atrași de toate lucrurile misterioase și necunoscute. Scorpionul profund și întunecat are talent atunci când vine vorba de găzduirea spiritelor, canalizarea energiilor sau detectarea fantomelor. Acești oameni sunt capabili să se distanțeze pentru perioade lungi de timp pentru a medita și, prin această perioadă de auto-reflecție, Scorpionii dobândesc puteri psihice serioase și pot chiar să vadă în viitor sau să citească mintea oamenilor. Cei care au o lună în Scorpion sunt binecuvântați în special cu puteri intuitive.

Săgetător
Acești oameni sunt cunoscuți pentru nevoia lor de a explora și de a fi aventuroși. Săgetătorii preferă entuziasmul peste orice, așa că adesea au multă energie și dorința de a fi psihici. Oamenii născuți sub acest semn zodiacal au o intuiție ciudată și sunt pricepuți atunci când vine vorba de a se afla în locul potrivit la momentul potrivit. Mulți Săgetători pot simți pur și simplu când o situație urgentă este pe cale să se întâmple și apoi pot veni în salvarea ta. Schimbările bruște sau dramatice din viața lor nu fac decât să le îmbunătățească abilitățile psihice și deseori se pot baza pe îndrumările lor intuitive puternice pentru a lua decizii importante de viață pentru ei.

Capricornul
Capricornul este considerat a fi unul dintre cele mai puțin intuitive dintre toate semnele zodiacului. Acești oameni au picioarele pe pământ – cred în gândirea rațională și de obicei iau decizii pe baza puterii de observare. Cu toate acestea, acești oameni practici sunt mult mai psihici decât își dau meritul. Mulți Capricorni au viziuni grele atât în ​​viața de veghe, cât și în cea de vis. Sunt foarte răbdători și, prin urmare, își pot dezvolta abilitățile psihice, dar numai dacă doresc. Capricornii care sunt mame sunt capabili să citească mintea copiilor lor și să facă părinți foarte buni.

Vărsător
Oamenii născuți sub acest semn astrologic sunt în ton cu sinele lor psihic și cu ceilalți și au capacitatea uimitoare de a obține ceea ce doresc de la oameni datorită conștientizării lor sporite. Chiar dacă caută întotdeauna un răspuns rațional la fenomenele psihice, sunt foarte entuziasmați când nu găsesc unul. Cunoscuți ca rebeli și umanitari ai zodiacului, mulți vărsători sunt capabili să spună ce gândesc cu adevărat alți oameni, ceea ce înseamnă că nimeni nu își poate ascunde gândurile lor interioare.

Pești
Ca ultimul semn al apei, Peștii sunt cunoscuți ca fiind cel mai psihic și spiritual semn al zodiacului! Datorită intuiției lor puternice, piscienii sunt capabili să dobândească o înțelegere clară despre orice situație dată în orice moment. Ca adevărați empatici, sunt foarte deschiși la vibrațiile psihice și sunt printre cele mai sensibile dintre toate semnele stelare. Mulți peștiști sunt vestitori naturali și vindecători născuți, capabili să sfătuiască oamenii și să-i ajute să își găsească drumul în viață. Puterile lor psihice sunt cele mai puternice atunci când visează. Riscul pentru persoanele născute sub acest semn este că pot intra atât de adânc în lumea psihică, încât devine greu să le scoți.