Ce ai fost în viața ta anterioară în conformitate cu zodia ta?

Majoritatea dintre noi credem adesea că luăm naștere de 7 ori diferite și fiecare naștere suntem ușor diferiți de ceea ce am fost din trecutul nostru naștere. Dar v-ați gândit sau v-ați imaginat vreodată în cel mai sălbatic vis despre ceea ce ați fost în nașterea anterioară?

Ei bine, conform astrologiei, personalitatea actuală și semnul zodiacal al unui individ pot dezvălui exact ceea ce a fost în viața lor anterioară.

Aceste predicții sunt dezvăluite de experții astrologici și se bazează pe semnul dvs. solar. Verifică-ți ceea ce ai fost la nașterea ta anterioară …

Berbec
Viața ta din trecut a fost dominată de un Pești, ceea ce înseamnă de fapt că provii dintr-o viață cu limite, limite și responsabilități semnificative.

Se crede că persoanele care se nasc sub acest semn solar sunt lideri născuți. Ai putea fi cineva care ar fi fost un războinic sau rege în nașterea ta anterioară, conform previziunilor.

Taur
Viața ta din trecut a fost dominată de Berbec, ceea ce înseamnă că aduci energia fierbinte a vieții tale trecute în aceasta și acest lucru se poate transforma într-o vigoare creativă.

Se prezice că ați fi fost un jucător popular de baschet sau fotbal.

Gemeni: 21 mai – 20 iunie
Natura ta creativă vine din viața ta trecută dominată de Taur.

La ultima ta naștere, erai o persoană care putea fi o pereche de gemeni cu oricare dintre personalitatea bine notată. Acești indivizi ar putea fi și cineva care ar fi exact asemănător cu tine în natură.

Rac: 21 iunie-22 iulie
Frica ta și simțul realității desfigurate sunt adesea ceva care este adus dintr-o viață dominată de Gemeni. Probabil că în viața ta trecută ai fost cineva care și-a petrecut întreaga viață îngrijindu-i pe ceilalți.

Leu: 23 iulie – 23 august
Viața ta din trecut a fost dominată de Rac și acest lucru este o provocare pentru tine să simți acea împlinire. În viața ta trecută, ai fi putut fi un lider nemilos, dar frumos.

Fecioară: 24 august – 23 septembrie
Viața ta prezentă se poate învârti în jurul grijii pentru alții, cum ar fi indivizii trecuti dominanți de Leu. Întrucât se știe că semnul tău acordă multă atenție micilor detalii ale vieții tale, acesta dezvăluie că ai fi putut fi un om de știință sau matematician în viața ta trecută.

Balanță: 24 septembrie – 23 octombrie
În nașterea trecută, duceți o viață dominată de Fecioară, în care v-ați trezit că aveți un moment dificil pentru a atinge echilibrul în viața voastră.

Conform previziunilor, acesta dezvăluie că ați putea fi un scriitor sau un poet în trecut, deoarece sunteți o persoană care adoră să-și exprime emoțiile.

Scorpion: 24 octombrie – 22 noiembrie
Ai fost o Balanță în viața ta trecută dacă te-ai născut ca Scorpion în această viață. Există momente în care ai fost prea concentrat asupra ta. La nașterea trecută, ați fi fost un avocat sau un judecător care dorește să facă dreptate oamenilor din jur.

Săgetător: 23 noiembrie-22 decembrie
În viața ta trecută, ai fost dominat de Scorpion. Rădăcinile voastre profunde v-au pus pe o cale spre o anumită expansivitate în această naștere. Cu siguranță ai fi condus inimile în viața ta trecută.

Potrivit experților Astro, în nașterea ta trecută, ai fi fost cineva care iubește să fie un centru de atracție.

Capricorn: 23 decembrie-20 ianuarie
În viața ta trecută, ai fi fost dominat de Săgetător. Sunteți o persoană care își petrece o mare parte a zilei ascultând natura. La nașterea anterioară, ai fi putut fi un faimos ecolog sau arheolog.

Vărsător: 21 ianuarie – 18 februarie
Te-ai născut pentru a conduce și ai o identitate proprie. În nașterea anterioară, semnul tău pare să fi fost condus de Capricorn, care este concentrat pe munca grea, independentă și este puțin probabil să fie influențat de altcineva.

Se pare că în viața ta trecută ai putea fi un artist care a doborât toate recordurile.

Pești: 19 februarie-20 martie
În viața ta trecută, ai fost condus de Vărsător. Ai un puternic sentiment de intuiție și acest lucru te face o persoană care ar putea vedea viitorul.

La nașterea anterioară, se pare că ai fi fost Nostradamus care a prezis multe din ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor. Ce crezi că ai fost la nașterea ta anterioară? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.