Ce animal te protejează conform zodiei tale

În timp ce unele semne zodiacale sunt animale în sine, animalul tău spiritual se bazează nu pe forma constelației stelare în sine, ci pe personalitatea și asemănarea fiecărui semn cu caracterul animalului. Citiți mai departe pentru a vă descoperi animalul spirit în legătură cu semnul vostru zodiacal.

Tigru – Berbec
Berbecul are personalități regale precum tigrul. Sunt fermecători și grațioși. În timp ce sunt amabili cu cei dragi, ei pot fi îngroziți pentru cei care i-au greșit. Cei cu un animal de spirit tigru sunt puternici și perseverenți în realizarea viselor lor. Dacă nu sunt supărați, sunt calmi și eleganți ca totemul lor.

Lup – Taur
Taurul este un semn încăpățânat care uneori funcționează singur ca lupul. Cu toate acestea, lupii au atașamente profunde la haită. Taurienii trăiesc viața după propriul lor set de principii. Simt lucrurile profund și sunt extrem de protectoare față de cei dragi. Preferă o viață simplă, dar au o mare complexitate în suflet.

Pantera neagra- Gemeni
Gemenii au multe laturi. Când simți că știi un Gemeni, aceștia se pot comporta într-un mod care pare complet lipsit de caracter. Sunt imprevizibili și misterioși, cu multe straturi pentru personalitățile lor. La fel ca pantera neagră, ei par calmi în exterior, dar sunt gata să intre în acțiune în orice moment.

Câine – Rac
La fel ca un câine credincios, Racul va rămâne lângă tine prin gros sau subțire. S-ar putea să fii frustrat de agățenia lor, dar sunt persistenți în grija ta. Au personalități dulci și blânde și sunt îngrijitorii Zodiacului. Își iau responsabilitățile în serios. Sunt ușor răniți de necinste, care le-ar putea zdruncina loialitatea față de tine.

Păun – Leu
Păunul este o pasăre încrezătoare, spectaculoasă, cu voce tare și penaj spectaculos. Acest lucru îi face să devină animalul spiritual perfect pentru Leu. La fel ca păunul, Leul are o concepție solidă despre cine sunt și care este locul lor în lume. Le place să fie centrul atenției și nu au nicio problemă în a-și arăta frumusețea publicului lor adorator.

Vultur – Fecioară
La fel ca animalul lor spiritual, vulturul, Fecioarele se mențin deasupra altora. Le place să privească lumea de sus dintr-un punct de vedere înalt. Sunt alerte și inteligente, cu abilități intense de concentrare. Sunt oarecum singuri, dar sunt propria lor cea mai bună companie. Vulturul îi conduce pe Fecioare să-și examineze viața dintr-o perspectivă diferită.

Panda – Balanță
Balanțele sunt drăguțe, iubitoare și blândețe în natură. Sunt iubitori de distracție ca animalul lor spiritual, panda, și nu se deranjează să facă un prost pentru a-i face pe alții să râdă. Este foarte greu să-i supărăm, dar atunci când o faci, ai grijă. Panda poate fi mult mai feroce decât ar sugera exteriorul său drăguț și blând. Sunt foarte protectori față de cei dragi.

Leu – Scorpion
Scorpionul are un suflet curajos și aventuros ca leul. Au un mare control de sine și nu își permit niciodată să se scufunde la un nivel scăzut. Onestitatea lor poate fi uneori brutală și niciodată nu se tem să-și spună părerea. Este posibil ca acest comportament să nu le câștige întotdeauna prieteni, dar le oferă un sentiment profund de integritate personală.

Pisică – Săgetător
Săgetătorul este un semn alert și inteligent, la fel ca pisica. Observând cu atenție situațiile, Săgetătorii sunt capabili să formuleze planuri solide de acțiune. Împreună cu inteligența lor ascuțită, au o îndoială practică puternică, ceea ce înseamnă că pot acționa decisiv. Pisicile nu sunt întotdeauna în mișcare constantă și, atunci când se relaxează, se abandonează.

Cal – Capricorn
Mai presus de toate, Capricornul este un semn care se bucură de libertate. La fel ca calul, lui Capricorn îi place să trăiască viața după propriile reguli. Se certă împotriva oamenilor care încearcă să-i fixeze și să reziste oricărei rutine care devine prea învechite. Sufletul unui Capricorn este sufletul unui cal sălbatic care aleargă liber pe câmpie.

Urs – Vărsător
Ursul este un animal puternic și încăpățânat căruia îi plac lucrurile în felul său. În timp ce au un spirit de luptă feroce și ies mereu leagăn, sunt tandri și blânzi cu cei dragi. Sunt deosebit de buni cu copiii, învățându-i și păstorindu-i ca pe puii lor.

Vulpea – Pești
La fel ca vulpea, piscienii sunt liniștiți și le place să se ferească de calea altora. Au o vedere frumoasă asupra lumii și se bucură de lucrurile simple din viață. Acest lucru nu înseamnă că sunt transferuri. Când sunt provocați, pot fi periculoși.

Acum îți cunoști animalul spirit pe baza zodiacului tău, sperăm că simți că te cunoști și pe tine însuți puțin mai bine. Faceți clic pe DISTRIBUIRE pentru a afla cine este același animal spirit ca tine!