Ce creatura mitică ești în conformitate cu zodia ta

Indiferent cine ești, trăim cu toții două vieți: cea care este realitate și cea care este fantezie. Chiar dacă s-ar putea să te trezești dimineața, să te îmbraci pentru muncă, să lupți prin mijloacele de transport în comun și să stai la birou toată ziua, imaginația ta deține cheia unui alt univers în întregime. O vizitați din când în când, încercând să scăpați de monotonie. Unii ar putea spune că trebuie să începeți să trăiți în „lumea reală”, dar cine va spune care lume este cu adevărat reală? La urma urmei, singurul lucru care îți definește realitatea este percepția ta și, dacă alegi să îți infuzezi percepția cu magie, realitatea ta ar putea fi la fel de fascinantă ca fantezia. Atâta timp cât crezi în ea, poți deveni mult mai mult decât om, iar creatura mitică pe care ești, conform semnului tău zodiacal, îți va reaminti că viața este la fel de mistică pe cât o permiți.

Berbec: Dragon
Este logic că primul semn al zodiacului ar conține puterea brută și instinctuală a unui dragon. Cu aripi puternice, falci mortale și suflul de foc, un Berbec nu va ezita să meargă după dorințele lor cu intensitate feroce. Punându-și întregul sine în fiecare mișcare, puterea lor este temută și admirată de toți cei care stau sub ea.

Taur: taur mitic
Taurul senzual și eteric este unul cu lumea naturală. Acest lucru explică de ce au atât de multe în comun cu driada, un spirit de pădure legat irevocabil de copaci. Protejându-și lumea împădurită cu o loialitate de neegalat și răspândind puterile lor de vindecare peste toți cei care cer ajutor, un Taur emană putere de driadă.

Gemeni: Zână
Răzbunător, mistic și fluturând în permanență din aripi, un Gemeni vede totul prin ochii unei zâne. Trecând între portaluri care leagă tărâmul uman de tărâmul magic, un Gemeni își are mâinile în fiecare fațetă a lumii noastre comune. Le place să adauge un strop de praf de zână în orice situație, dacă nu doar pentru distracție.

Rac: Vârcolac
Absorbându-și toată puterea din lună, un Rac urlă la fel de tare și emoțional ca un vârcolac. Sensibil, bolnav și transformator, un vârcolac va face tot ce poate pentru a-și proteja haita, chiar dacă aceasta înseamnă să se transforme în adevărata lor formă, în ciuda cât de terifiant poate fi pentru cei care nu o înțeleg. Un Rac emană această iubire intensă.

Leu: Sfinx
Îndrumat de soare și venerat de toți cei care își cunosc numele, un Leu posedă puterea regală a unui sfinx. Pe jumătate omenești, pe jumătate leu, ele iradiază puterea și statutul, în timp ce vuietul lor dezlănțuit îi inspiră pe toți să-și urmeze exemplul. Deși sunt capabili să intimideze adepții în supunere, inteligența lor infinită are în minte o idee mai măreață.

Fecioară: Unicorn
Atunci când o Fecioară este conectată simbolic la curățenie și inocență, un unicorn vine inevitabil în minte. Posedând puterea nepătată a unei fiare și o dragoste nesfârșită pentru cei mai vulnerabili, o Fecioară va acorda darurile lor rare și mistice celor care o merită. Aducând neîncetat puritate în lume, asemănarea lor cu unicornul este incontestabilă.

Balanță: Silfă
Estetic minunată și alimentată de magia delicată, o Balanță întruchipează aura cerească a unei silfe. Transparente prin natură, aceste spirite sunt legate de elementul aerului. Cu o ființă atât de îndepărtată de limitele lumii materiale, nu sunt ușor de văzut de ochiul muritor. Orice om destul de norocos să blocheze ochii cu o silfă tocmai a întrezărit cea mai rară frumusețe.

Scorpion: Phoenix
Cu o abilitate izbitoare de a înfrunta întunericul și de a reveni și mai puternic, un Scorpion strălucește cu explozia unui Phoenix. Când moartea este în mod ironic puterea lor, un Scorpion se ridică din cenușa lor mocnită ca ceva chiar mai bun decât erau înainte. Fără să se teamă de durere, au încredere în acel transformarea este un ciclu constant de moarte și renaștere.

Săgetător: Centaur
Întruchipând puterea combinată a lumii umane și naturale, un centaur galopează și vorbește cu înțelepciunea aventuroasă a unui Săgetător. Călătorind aproape și departe, cu arcul și săgeata în mână, un centaur realizează tot ceea ce caută, adunând cunoștințe infinite în acest proces. Un Săgetător se află într-o călătorie nesfârșită. Nu există nicio destinație.

Capricorn: Elf
Capricornii sunt atât de superiori în ceea ce privește cunoștințele și frumusețea lor, încât ar putea fi la fel de bine spiriduși. Stabilind statutul, bogăția și gloria în numele lor, elfii conduc lumea cu puterea lor nemuritoare. În loc să-și etaleze dominația, ei rămân secretați și supuși în această privință, permițându-le să păstreze un control secret. Un Capricorn se poate raporta.

Vărsător: Undine
Purtând apă în numele lor, un Vărsător emană harul liniștit al unui undin. Aceste spirite elementare de apă sunt generoase lângă lagune și bazine, acționând ca un mesager între lumea subacvatică și lumea terestră. Îndrăgostiți puternic de oameni, îi admiră și îi protejează de departe. Născuți fără suflet uman, speră că frumusețea lor va atrage într-un partener uman, astfel încât să se poată alătura speciei noastre pentru totdeauna.

Pești: sirenă
Creaturi elegante ale oceanului, un Pești este la fel de sensibil, emoțional și visător ca o sirenă. Explorând adâncurile misterioase înainte de a se stropi prin suprafață pentru a privi țărmurile, imaginația unui Pești a văzut totul. Dorind mereu după mai mult, vocile lor magice pot atrage orice marinar în brațele lor (sau până la moartea lor înecată).