Ce este si cum recunosti un vampir energetic. Citește să știi de cine să te ferești

Un vampir energetic este ușor de recunoscut pentru că apelează la diverse tertipuri pentru a-și atinge scopul suprem, furtul energiei pozitive. Psihiatrul mai spune că vampirii energetici se împart în două categorii: cei aroganți și nesuferiți și cei simpatici și prefăcuți.

„Atunci când este la o petrecere și vorbești cu o persoană drăguța, dar dintr-o dată simți cum greața pune stăpânire pe tine, trebuie să realizezi că un vampir energetic tocmai ți-a furat energia pozitivă și a înlocuit-o cu cea negativă.”, explică Orloff.

Personalităţile “vampirilor”
1. Agresivul: intimidant, domina prin forţă fizică, autoritar, cu voce deranjantă, puternică, constant nervos, furios şi recalcitrant, veşnic nemulţumit. În momentul când reuşeşte să genereze frica şi anxietate în jurul său, va absorbi energia victimelor.

2. Victima sau “firavul”: pesimist, întotdeauna cu o expresie facială îngrijorată, suspină, tremura şi plânge frecvent, dramatic, vulnerabil, atrage persoanele care-l compătimesc. Are un comportament convingător, vorbeşte mult, se scuză des şi explică repetat acelaşi subiect, încercând întotdeauna să rezolve probleme cu care nu are nici o conexiune.

3. Anchetatorul: Critic, ostil, sceptic, sarcastic, manipulator, enervant, perfecţionist, vigilent, subminează moral orice activitate sau intenţie, punându-le întotdeauna sub semnul întrebării. Cu cât se fac mai multe eforturi de a-i demonstra contrariul, cu atât i se trimite mai multă energie.

4. Acuzatorul profesionist: Are întotdeauna o atitudine de atac, reacţionează exagerat, şi începe adevărate cruciade în căutarea vinovaţilor pentru acţiunile pe care el însuşi le generează. Tinde să fie agresiv verbal şi abuziv, familia sa fiind principala victima.

5. Regele dramei: începe fiecare discuţie cu “ Nu ştii ce mi s-a întâmplat acum!”. Trăirile sale sunt întotdeauna la extreme, pozitive sau negative, alimentându-se din emoţiile intense generate de experienţele sale.

6. Distantul: este captiv în lupta să interioară, intre temeri şi îndoieli fără rezolvare. Solitar, păstrează distanţa de frica celor care ar vrea să se impună, nu caută niciodată ajutor, crede că problemele trebuie să şi le rezolve sigur. În general, problema sa este generată de o carenţă (bani, prieteni, contacte sociale, familie). Nu este niciodată disponibil, nu cooperează, respinge orice apropiere. Atrage prin personalitatea misterioasă şi inaccesibilă.

7. “Moara-stricată” sau vorbareţul: cu voce puternică, deseori ”ascuţită”, egocentric, incapabil de a asculta şi pe altcineva, folosindu-şi apropiaţii ca spectatori ai monologurilor sale interminabile.

sursa – https://www.efemeride.ro/vampiri-energetici-si-personalitatile-lor-afla-acum-daca-esti-un-vampir-energetic/