Ce este sortit să fie al tău, va fi al tău. Oricum, oricând!

Adevarul este ca viata nu merge intotdeauna conform planului nostru. Vom avea momente in care totul este aparent perfect si apoi se va dezintegra complet. Vom fi cu o persoana cu care credem ca vom fi pentru totdeauna si apoi ne vom uita neputincios cum relatia se prabuseste. Vom continua pe drumul profesional pe care vrem sa mergem si apoi vom descoperi ca nu are sens. Vom urca si vom cadea. Si, in timp, ne vom ridica din nou.

Trebuie sa stim ca in toate acele momente nu putem avea raspunsurile la toate intrebarile din capul nostru. Nu putem intelege ce se intampla, unde ar trebui sa mergem, ce ar trebui sa facem. Nu putem cunoaste ce este bine si ce este rau sau ce este al nostru de pastrat.

Trebuie doar sa avem incredere – in Univers, in Dumnezeu, in destin, in noi insine. Trebuie sa continuam. Trebuie sa stim ca ceea ce este sortit sa fie al nostru, va fi oricum…va gasi calea catre noi. Chiar daca acest lucru nu se intampla acum sau cand ne dorim… nu trebuie sa disperam si nici sa ne pierdem rabdarea.

Ceea ce trebuie sa fie al nostru…va fi. Relatiile se vor schimba pentru a face loc oamenilor potriviti in viata noastra. Dragostea va disparea pentru ca acea persoana nu era menita sa fie cu noi pentru totdeauna. Locurile de munca se vor modifica pentru a crea noi oportunitati. Planurile se vor schimba pentru a nu ramane blocati intr-un singur loc.

Cand se intampla aceste lucruri este posibil sa fim plini de teama. Am putea simti ca totul se destrama in jurul nostru. S-ar putea sa plangem, sa tipam, sa ridicam mainile catre cer cu manie, sa ne indoim de noi, sa fim suparati pe ce se intampla in jurul nostru – dar adevarul este ca uneori totul se prabuseste pentru ca ceva mult mai bun sa vina catre noi. Uneori nu ni se raspunde la rugaciuni pentru ca ceva mai frumos este pe drum catre noi.

Nu trebuie sa ne stresam. Nu trebuie sa ne speriem. Nu trebuie sa ne petrecem zilele suferind.

Ce ne este menit, va fi in viata noastra – oamenii, oportunitatile, slujbele, pasiunile, speranta – totul ne va gasi la momentul potrivit, cand trebuie.