Ce este vibratia energetica. Interesant!

Vibratia este energia care inconjoara si penetreaza fiecare celula a corpului tau,vibratia ta este semnatura ta divina, esenta sufletului tau. Asa cum nu exista doi fulgi de zapada la fel nu vor exista doua suflete in Univers cu aceeasi semnatura energetica. Asa de incredibil si de special esti!

Vibratia ta este o reflectare directa a gandurilor tale interioare, a sentimentelor,convingerilor , a alegerii cuvintelor ,a cat de bine ai grija de tine, de Planeta, de ceilalti.

Cu cat este vibratia mai inalta cu atat mai multa Lumina emitem, particulele de Lumina din noi vibreaza mult mai repede si cu atat suntem mai puternici conectati cu sufletul nostru si cu Dumnezeu.

Atunci cand vibratia noastra este joasa,particulele de Lumina din interiorul Fiintei noastre vibreaza foarte incet si se condenseaza. Energia noastra se simte cu adevarat grea pentru ca nu ne aliniem cu sufletul ori cu Sinele nostru divin,alegerile care le facem si faptele noastre vor pleca mai mult din ego sau dintr-o incredere scazuta de sine.

Convingerile denaturate,frica,furia,resentimentele,autoinvinovatirea sau invinovatirea celorlalti ,gelozia,judecata,rusinea,dependentele ,neiertarea ,dragostea conditionata ,lipsa de valoare de sine, lacomia, constiinta de separare si sanatatea precara va mentin energia vibratoare scazuta.

Cand esti o Fiinta vibrational inalta recunosti divinitatea din tine si din altii. Esti aliniat cu sufletul tau care este alimentat de spirit,ai o sanatate vibranta si viata ta va curge cu usurinta si gratie.

Desi ne identificam cu corpul nostru fizic suntem Fiinte de Lumina si Energie. Totul este energie. Fiecare gand, cuvant, senzatie si lucru este energie…Totul!

Lucruri care sunt solide sunt de fapt particule de energie foarte bine compactate astfel incat s-a creat o forma sau materie fizica.

Corpul nostru fizic, acea parte din noi care nu este eterna, este inconjurat de esenta eterna divina formata din campurile noastre energetice emotionale,mentale si spirituale.

Noi suntem mai mult decat corpul fizic, noi suntem de fapt Fiinte multidimensionale, energetice, spirituale care au o experienta umana, fizica.

Iubirea este cea mai inalta vibratie din Univers. Atunci cand il iubesti pe cel de langa tine ca pe tine insuti si cand pui iubire in tot ce faci vibratia ta inaltata va influenta pe toti cei cu care interactionezi si va schimba lumea.

Sa va fie de folos, Doamne ajuta!

citeste si Ce pierdem atunci cand suntem oameni buni? Nu pierdem nimic! “Tot ceea ce nu am primit de la oameni, am primit înzecit de la Dumnezeu.”

sursa – https://vindecaviata.wordpress.com/2015/02/25/vibratia-ta-energetica-schimba-lumea/