Ce face fiecare semn zodiacal atunci când este nefericit/ă într-o relație

Nefericirea este o boala care se raspandeste atunci cand o lasi sa se infecteze prea mult timp. Când semnele zodiacale sunt nefericite într-o relație, toate acționează diferit, a ști ce ar putea face partenerul tău în această situație ar putea salva relația ta.
Nu ar trebui să iei niciodată relația cu partenerul tău ca fiind de la sine înțeles. Suntem ușor prinși în viața noastră de zi cu zi și ignorăm nevoile oamenilor din jurul nostru. Este nevoie de mult mai mult decât să fii credincios pentru a-ți menține partenerul fericit într-o relație!
Berbec
Când Berbecul este nemulțumit, încep să te închidă, deși nu vor fi niciodată confruntări în privința asta. Berbecul este foarte simplu cu intențiile lor, așa că dacă trebuie să te întrebi dacă ceva este în neregulă sau nu în relația ta cu cineva, ceva este în neregulă.
Taur
Când Taurul este nefericit într-o relație, încep să-și concentreze intențiile pe proiecte. Ar putea fi ceva de genul redecorării casei, a tapițeriei sau a găti fiecare rețetă dintr-o carte de bucate. Ei sunt acolo fizic, dar în realitate nu sunt acolo. Ei se vor baza pe a deveni împliniți în alte aspecte ale vieții lor.
Gemeni
Gemenii au tendința de a-și concentra emoțiile pe orice, în afară de ceea ce sunt nemulțumiți. Își vor concentra atenția asupra a tot ce merge prost în viața lor, dar asupra relațiilor lor eșuate. Ei se vor trezi că se luptă să-și îndeplinească sarcinile de zi cu zi, plâng fără niciun motiv, sperie de oameni nevinovați din viața lor și totul pentru că nu au idee cum să se descurce cât de nefericiți sunt cu adevărat.
Rac
Racii sunt în mod normal foarte buni în a-și exprima emoțiile, dar atunci când sunt nefericiți într-o relație, se retrag în sine pentru a suferi în tăcere. Din păcate, atunci când Racul nu își exprimă sine, se înrăutățește din ce în ce mai rău până devine o criză totală.
Leu
Când Leo este nemulțumit de relația lor, probabil caută un partener de schimb. Nu, nu trișează, dar dacă cineva își întoarce interesul, își va renunța rapid la vechea relație și va începe ceva nou. De asemenea, tind să devină agresivi și disprețuitori.

Fecioara
Fecioarele se aruncă în distragerea atenției. Sunt extrem de pasionați din fire, dar sunt și foarte paranoici. S-ar putea să devină calmi, dar dacă se cufundă profund în ceva dincolo de normă, luați asta ca un indiciu că ceva nu este în regulă.
Balanta
Când Balanța se află într-o situație romantică nefericită, vor fi o mizerie completă și totală. Ei vor începe să aibă dificultăți la locul de muncă, se vor certa cu cei dragi și ar putea chiar să descopere unele probleme medicale. Balanța urăște confruntarea prin natură și va face absolut orice pentru a o evita, chiar dacă asta înseamnă că s-ar putea îmbolnăvi fizic din cauza unei relații proaste.
Scorpion
Scorpionul se va deveni obsedat de gelozie și de a găsi tot ce poate asupra partenerului lor. Ei fac asta în speranța că vor găsi ceva, astfel încât să aibă un motiv pentru a-și determina partenerul să plece. Scorpionii sunt cel mai intens semn al zodiacului, iar atunci când sunt nefericiți nu vor putea continua cu el prea mult timp. Sunt mult prea emoționați pentru a lăsa asta să continue.
Săgetător
Săgetătorul devine pasiv-agresiv. Vor avea o izbucnire emoțională puternică care par să apară aproape de nicăieri! La suprafață, își vor menține comportamentul ușor și plin de umor, dar nu pot decât să își muște limba atât de mult timp. În cele din urmă, va apărea și nu vrei să fii acolo când va apare.
Capricornul
Când Capricornul nu simte relația lor, va începe să devină controlant. Ei trebuie să micro-gestioneze totul pentru că emoții precum nefericirea îi fac să se simtă inconfortabil. Ei trebuie să aibă controlul pentru a se simți ca și cum ar fi pe un teren uniform.
Vărsător
Atunci Vărsătorul este nefericit într-o relație, își vor perfecționa concentrarea și vor începe să urmărească lucrurile pe care le-au amânat. Vă puteți aștepta să meargă în călătoria pe care doreau să o facă, să înceapă cursul de gătit pe care l-au amânat de luni de zile și poate chiar să meargă la sală.
Pești
Pestii de obicei altruisti ar putea deveni egoisti si extrem de egocentri atunci cand sunt nefericiti. Deoarece inima lor nu mai este în ea, ei se vor considera liberi să facă ce doresc. S-ar putea să pretindă că te iubesc, dar imaginația lor va începe să se întrebe de a construi o viață cu tine.

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori  si  va multumim ca ne urmariti.