Ce floare te reprezintă în funcție de luna în care te-ai născut

Indiferent de ocazie, florile nu se demodează niciodată! Dacă vrei să faci unei femei o surpriză florală plăcută, și să îi oferi un buchet de flori care chiar să i se și potrivească, te ajutăm mai jos cu câteva sugestii specifice fiecărei luni din an. Asta deoarece fiecărie luni îi corespunde un anumit tip de floare.

Florile lunii ianuarie gunt GAROAFELE. Acestea simbolizează dragostea și tandrețea, și sunt considerate un cadou aducător de noroc.

Florile lunii februarie sunt FREZIILE. Acestea simbolizează încredere, loialitate, adevăr și încredere.

Florile lunii martie sunt NARCISELE. Aceste flori simbolizează fericirea si prosperitatea, și trebuie oferite în buchet.

Florile lunii aprilie sunt MARGARETELE, care semnifică inocenta, voiosie si fericire. Oferiți-le în buchet alături de alte flori de primăvară!

Florile lunii mai sunt CRINII. Crinii simbolizează frumusete, modestie si dulceața, fiind o alegere îndrăzneață pentru orice buchet de flori!

Florile lunii iunie sunt BUJORII. Acestia semnifică dragoste si adoratie, și pot fi oferiți în diferite culori: de la roșii și galbeni, până la roz ori albi.

Florile iulie iulie sunt VIOLETELE. Aceste flori simbolizează atractia și inima deschisă. Această plantă dă o eleganță aparte grădinii, așa că oferiți-o în dar cu mare încredere!

Florile lunii august sunt GLADIOLELE. Aceste flori simbolizează dragoste și atracție. Oferiți-le cu încredere tuturor reprezentantelor din zodia Leu.

Florile lunii septembrie sunt TRANDAFIRII. Aceste flori simbolizează iubire, credinta si intelepciune. Aceste flori reprezintă o alegere perfectă pentru decorul grădinilor, atât pe timpul verii cât și pentru începutul de toamnă.

Florile lunii octombrie sunt GĂLBENELELE. Gălbenelele reprezintă durerea și simpatia și voioșia. La început de toamnă oferiți cu încredere buchete care să conțină și aceste minunate flori.

Florile lunii noiembrie sunt CRIZANTEMELE. Crizantemele simbolizează voiosie, bucurie si dragoste maternă. Pot fi oferite atât iubitelor cât și surorilor, mamelor ori bunicilor.

Florile lunii decembrie sunt Poinsettiile, cunoscute mai degrabă sub denumirea de CRĂCIUNITE. Crăciunitele simbolizează dragostea și individualitatea. Dăruiți-le atât sărbătoritelor lunii, cât și celor care sărbătoresc Crăciunul.