Ce ii atrage pe barbati la o femeie? Lucruri care actioneaza ca un magnet!

Ce ii atrage pe barbati la o femeie este una dintre cele mai mari dileme. Preferintele legate de aspectul fizic sunt subiective, avand in vedere ca unii dintre ei prefera femeile mai voluptoase, in timp ce altii se simt mai atrasi de cele slabe. In aceste circumstante, nu este deloc usor sa descoperi ce anume ii atrage cu adevarat. Dar cercetatorii au ajuns la cateva concluzii interesante si vor face lumina in acest caz al atractiei.

Vocea si modalitatea de a vorbi

Cercetatorii au descoperit ca barbatii prefera vocea suava si feminina. Marilyn Monroe a reprezentat un exemplu de voce in trecut, iar acum cele mai atragatoare voci se pare ca sunt ale lui Kim Kardashian si Ellen Page.

Inaltimea

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul ca barbatii se simt atrasi de femeile mai inalte. Dar daca te afli in tabara cealalta si suferi din aceasta cauza, afla ca multi dintre ei nu depasesc inaltimea medie. Ce inseamna acest lucru? Ca atunci cand isi vor alege o partenera, isi vor indrepta atentia spre cele mai mici de inaltime. Asadar, in acest caz nu ar mai trebui sa iti faci griji legat de ce ii atrage pe barbati la o femeie.

Varsta

Cercetatorii au descoperit ca barbatii care au mai putin de 20 de ani si mai mult de 30 de ani prefera femeile cu varsta cuprinsa intre 24-26 atunci cand isi cauta o partenera sexuala. Se pare ca aceasta este varsta la care o femeie devine cel mai probabil mama. Bineinteles, barbatii nu pornesc la „drum” cu acest gand in minte, dar in subconstientul lor altfel stau lucrurile.

Culoarea ochilor

Atunci cand te intrebi ce ii atrage pe barbati la o femeie, ia in considerare ca nuanta ochilor este un criteriu important de selectie. Cercetatorii de la Universitatea din Tromso, una dintre cele mai cunoscute din Norvegia, sustin ca barbatii cu ochii albastri prefera tot femeile cu ochii albastri. Conform studiilor, acest lucru se datoreaza culorii ochilor pe care o va avea copilul.

In schimb, barbatii care au ochii caprui ori verzi nu sunt la fel de mult de atrasi de femeile cu ochii albastri, asa cum se credea pana acum.

Machiajul

Un studiu realizat in 2014 arata ca barbatii prefera femeile care se machiaza moderat. Cu toate acestea, multe reprezentante ale sexului frumos continua sa mizeze pe modele de make-up intense, doar pentru a iesi in evidenta. Intr-adevar, poate ca isi vor atinge prima tinta, dar nu vor impresiona pe termen lung.

Culoarea parului

Atunci cand te gandesti la ce ii atrage pe barbati la o femeie, ia in calcul si culoarea parului. Pentru a descoperi cine are mai mult succes, cativa cercetatori francezi au condus un studiu care arata ce femei sunt invitate mai des la dans in club. Concluzia a fost ca barbatii invita mai des la dans femeile blonde. Locul doi a fost ocupate de brunete, iar al treilea le-a ramas roscatelor. Dar nu doar nuanta podoabei capilare conteaza, ci si cat de bine se armonizeaza cu cea a pielii.

Bineinteles, consider ca ceea ce ii atrage pe barbati la o femeie nu are legatura doar cu aspectul fizic, ci si cu frumusetea interioara.

sursa – https://relife.ro/dezvoltare-personala/relatii/ce-ii-atrage-pe-barbati-la-o-femeie