Ce înseamnă dacă visezi o persoană dragă care a decedat?

Moartea unei persoane dragi este probabil cel mai dificil tip de pierdere cu care trebuie să faceți față. Atunci când durerea ne rupe, magia planului astral intră în liniște prin crăpături. Adesea, ne aduce visele celor dragi care au trecut mai departe. În timp ce majoritatea oamenilor le resping ca pe niște simple viziuni evocate de subconștient, aceste vise poartă de obicei mesaje pe care le poți decoda dacă știi ce să cauți.

Ce înseamnă când visezi o persoană iubită plecată?

Când oamenii mor, sufletele lor părăsesc corpul fizic și trec la tărâmul astral, unde sufletul învață lecții karmice. În timp ce sufletul trăiește în plan astral, corpul fizic se odihnește. În acest timp sufletele celor plecați și-ar putea vizita pe cei dragi în visele lor pentru a le face să știe că se află într-un loc mai bun și că cei plecați nu ar trebui să fie plânși.

De obicei, când te trezești că te simți cald și sigur după ce visezi o persoană dragă care a murit, acesta este mesajul pe care îl au pentru tine. Vor să știți că sunt fericiți oriunde s-ar afla și că vă veghează și vă mențin în siguranță. Ce înseamnă visele recurente ale celor dragi decedați? În majoritatea cazurilor, pe măsură ce spiritul trece de la planul astral la viața de după sau reîncarnarea, visele celor dragi plecați devin din ce în ce mai rare. În unele cazuri, însă, se întâmplă opusul.

Dacă ai visat la cineva care nu mai este cu tine aproape în fiecare seară, nu pentru că te vizitează din planul astral. În schimb, acest lucru indică faptul că s-ar putea să aveți probleme cu închiderea morții lor. Vizitarea unui consilier pentru durere sau a unui mediu vă poate ajuta să vă împăcați cu pierderea. Ce înseamnă visele despre cei dragi plecați de mult?

Visele în care apar spiritele unei persoane dragi decedate de mult tind să fie excepțional de criptice și au o natură foarte individuală. Fiecare astfel de vis necesită o atenție specială pentru a fi decodat în mod corespunzător, dar, în general, îndreaptă spre o problemă urgentă de natură spirituală care necesită atenția ta imediată.