Ce înseamnă „să-ți asculți inima” și de ce ar trebui să faci acest lucru

Oh! De câte ori cineva mi-a spus să-mi urmez inima … Este cel mai bun sfat care există. Dar există o problemă în timp ce încercăm să urmăm acest sfat. Problema este că uneori este posibil să nu ne gândim ce înseamnă să ne urmăm inima și uneori să nu știm cum să ne urmăm inima.

Aici încercăm să vă ajutăm să înțelegeți cum puteți asculta inima și de ce ar trebui să o faceți mai des:

1. Vocea ta intuitivă vorbește prin inimă:
Da, inima noastră este sediul intuiției noastre. Când inima spune că ceva ce facem este greșit, de obicei este greșit. S-ar putea să nu existe nicio justificare atașată evenimentului, dar acesta este adevărul. Inima știe totul!

2. Inima cunoaște limbajul iubirii:
Inima știe să iubească și să arate dragoste. Inima înțelege ce înseamnă să iubești și să fii iubit. Inima știe poate doar un singur limbaj și acela este de dragoste.

3. Inima cunoaște empatia:
Inima chiar înțelege ce simt sau experimentează ceilalți. Acest lucru se întâmplă deoarece inima știe ce simt alții din jurul tău. Inima cunoaște empatie nelimitată și are o preocupare profundă pentru oamenii din jurul tău.

4. Inima primește dragoste:
Inima nu numai că dă dragoste, ci primește și iubire. Gândiți-vă la asta, așa cum inima funcționează la nesfârșit și primește sânge și îl purifică, în același mod, inima primește dragoste și face din lume un loc mai bun în care să trăiască.

5. Inima ne spune despre emoțiile noastre:
Inima nu te va minți niciodată despre cum te simți. Inima îți va spune întotdeauna sincer despre emoțiile și sentimentele tale. Poți avea încredere în inima ta. Poate că nu poți avea încredere în mintea ta. Pentru că uneori mintea ta joacă jocuri cu tine, dar ai încredere în inima ta.

Deci, ți-ai ascultat inima?